Winkelhart van Colmschate

Electric Experience in winkelcentrum Colmschate

Zaterdag 16 juni a.s. organiseert winkelcentrum Colmschate in samenwerking met Emovia, stichting Oost Nederland elektrisch, een evenement rondom elektrisch rijden: de Electric Experience.

Op deze dag voor vaderdag kunt u zich tussen en 11.00 – 16.00 uur laten informeren over elektrisch rijden, maar leuker nog: u kunt het ook zelf beleven! Iedereen met een geldig rijbewijs mag in tal van verschillende elektrische modellen proefritten maken, bijvoorbeeld een Nissan Leaf. Een unieke mogelijkheid om verschillende modellen direct met elkaar te vergelijken. Behalve elektrische auto’s zijn er ook elektrische motorbikes, elektrische scooters en elektrische fietsen.

ACTION HUURT IN WINKELCENTRUM COLMSCHATE VAN HB CAPITAL

ACTION HUURT IN WINKELCENTRUM COLMSCHATE VAN HB CAPITAL

Action en HB Capital ondertekenen huurovereenkomst voor winkel van ruim 1.000 m2 in Deventer

Laren, 6 juni 2018 –Vandaag hebben Tjeerd Bartels, General Manager van Action Nederlanden Richard Dallinga, managing director Real Estate van HB Capital,op de vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam de handtekening gezet onder een tienjarige huurovereenomst voor de huur van een nieuwe Action winkel in winkelcentrum Colmschate in Deventer. De overeenkomst betreft de huur van ruim 1.000 m2 winkelruimte op de eerste verdieping van een nieuw te bouwen winkelunit aan het centrale plein van het winkelcentrum. Action opent de nieuwe winkel in maart 2019.

Action opent de winkel in het vernieuwde winkelcentrum Colmschate dat door eigenaar HB Capital volledig wordt vernieuwd en uitgebreid. Het winkelcentrum wordt compacter, alle gevels en puien worden vernieuwd en een nieuw centraal plein met Brasserie en diverse verswinkels biedt bezoekers een nieuwe, aangename verblijfsplek in de wijk. In 2019 wordt de laatste fase afgerond.

Richard Dallinga, Managing Director Real Estate bij HB Capital, zegt: “Ons doel is om langjarig te investeren in de kwaliteit van winkelcentrum Colmschate en samen met de ondernemers een compleet aanbod en een comfortabel centrum te bieden voor onze bezoekers. Action past heel goed in de mix van winkels die wij nastreven in Colmschate”.

Richard Reulink, namens DVP Planontwikkeling en in opdracht van HB Capital verantwoordelijk voor de verhuur en de planvorming, zegt: “Inmiddels zijn er al 30 winkels vernieuwd, vergroot en/of verhuisd. Met de heropening van de vergrote Albert Heijn deze week en de komst van Action begin volgend jaar, bereiken we een nieuwe mijlpaal in de vernieuwing van Colmschate”.

De nieuwe winkel in Colmschate is de tweede winkellocatie die Action van HB Capital huurt. Eind mei van dit jaar opende Action in het winkelcentrum Miro-center in Enschede, een winkelcentrum dat ook in eigendom is van HB Capital.

6 juni: heropening Albert Heijn


 

 

Op 6 juni gaat een lang gekoesterde wens van zowel het team als veel klanten van Albert Heijn Colmschate in vervulling, want dan heropent de supermarkt de deuren van een gloednieuw en veel groter pand!

Streeckgenoten
Na een verbouwing van 5 weken heropent de winkel op 6 juni om 11 uur feestelijk. Jan Willem Uwland, supermarktmanager van deze winkel, is enorm trots op de uitbreidingen die de winkel gaat krijgen: “We krijgen er uiteraard ook veel nieuw assortiment bij. We krijgen in de nieuwe winkel bijvoorbeeld ook producten van lokale bedrijven, onder andere onder de naam Streeckgenoten. Dit kwaliteitsmerk geeft vleeswaren en specialiteiten van lokale topslagers een plek in onze supermarkt. Ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan daarbij voorop.”

Zondag 27 mei: koopzondag – Alle winkels open!

Meet & Greet met Buurman & Buurman

Op zondag 27 mei is het niet alleen koopzondag in winkelcentrum Colmschate, maar op die dag zijn er ook nog eens leuke dingen te beleven op de Flora!

Koopzondag

Alle winkels zijn die dag open 12.00 – 17.00 uur, maar sommigen zelfs nog langer, zoals de Jumbo supermarkt. Albert Heijn is wegens de verbouwing gesloten, maar na de heropening  sluiten zij natuurlijk gewoon bij de collectieve koopzondagen van winkelcentrum Colmschate aan.

Meet & greet met Buurman & Buurman
Wie kent ze niet, dit beroemde humoristische klusduo? Bekend van TV en enorm populair onder kinderen én volwassen! Dit duo komt tijdens de koopzondag naar winkelcentrum voor een meet & greet met iedereen die dat wil! Kom Buurman & Buurman een handje geven of ga gezellig met ze op de foto!
Het klusduo is op het grote plein om 13.30 ./ 14.30 en 15.30 uur. Daar moet je bij zijn! A je to!

Gratis popcorn of suikerspin
Tijdens de koopzondag mogen kinderen ook nog eens een gratis suikerspin óf een bakje popcorn komen halen! Heerlijk! De stand met de popcorn en suikerspin staat ook op het grote plein.

Leuke attracties
Speciaal voor alle kinderen in Colmschate zijn er die middag ook leuke attracties op de Flora. Er zijn springkussens, waaronder een disco-olifant fun. Lekker bouncen op de muziek met gave licht effecten. Ook is er een super toffe jungle run, waarop je kunt klimmen, klauteren en springen. Ruim 18 meter speelplezier!

 

 

Statusupdate vernieuwing winkelcentrum (14-05-2018)

Sneak preview! De damesmodewinkel 'Bij Ons' in op dit moment aan het verhuizen. Woensdag aanstaande openen de eigenaressen, Diana en Marloes, hun mooie nieuwe winkel! Deze schitterende, ruime en lichte winkel zit precies tussen Shoeby en Kaasland in. Op de foto's een kleine sneak preview, maar dames, kom woensdag gerust zelf even een kijkje nemen!
 

Albert Heijn
Intussen gaat een van de grootste klussen van de vernieuwing, de uitbreiding van Albert Heijn, gestaag verder. De nieuwe pui is geplaatst en er wordt druk gewerkt aan de bestrating rondom de winkel. Ook binnen in het pand wordt alles op alles gezet om de gloednieuwe supermarkt op 6 juni feestelijk te kunnen heropenen. Dat gaat zeker lukken, ook al zijn de 3 weken die er voor staan zo om!
 

Gall & Gall
Deze winkel in wijn en andere alcoholische dranken is nu nog gevestigd naast Zeeman, maar ook deze winkel gaat verhuizen.
De nieuwe Gall & Gall komt pal naast Albert Heijn, aan de andere zijde begrensd door de Primera. De verhuizing zal in de eerste week van juni plaatsvinden, zodat deze winkel gelijk met AH heropend kan worden.

 

Pagina 1 van 15

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag