Winkelhart van Colmschate

Zaterdag 31 maart: paas festiviteiten op de Flora!

Op 1 en 2 april is het Pasen, een goede reden voor de winkeliersvereniging van winkelcentrum Colmschate om een aantal leuke paas festiviteiten te organiseren!
Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er diverse leuke dingen te doen op het centrale plein van het winkelcentrum. Er zijn een paar leuke paashazen die eitjes uitdelen en kinderen worden geschminkt.

Daarnaast kunnen kinderen lekker komen kleuren en knutselen aan hun leuke paasmasker, die ze na afloop natuurlijk mee mogen nemen. Ook zijn er leuke attracties, waar onze jonge wereldburgertjes van kunnen genieten: er is een zweefmolen, een treintje en een springkussen. Deelname aan alle verschillende festiviteiten is gratis.

 

Frisse wind bij Schuurman Schoenen

Het filiaal van Schuurman Schoenen is volledig verbouwd en past daardoor weer helemaal bij het vernieuwde winkelcentrum Colmschate. Maar er is niet alleen verbouwd, ook de leiding van de winkel werd overgedragen; vanaf nu zwaait Bert Steunenberg de scepter in deze winkel.

Hans Steunenberg, al 20 jaar het gezicht in de Colmschater schoenenzaak,  heeft een nieuwe winkel in Twello die zeer binnenkort opent. Hans gaat dat filiaal leiden en zoon Bert neemt de winkel aan de Flora voor zijn rekening. Bert is geen onbekende bij Schuurman; de 28-jarige Holtenaar werkt al 12 jaar voor Schuurman, in verschillende filialen. Daar heeft hij ruim voldoende ervaring opgedaan om de vernieuwde winkel op de Flora te runnen.

Kaasland is verhuisd!

Bert Linthorst, eigenaar van Kaasland, is in 1989 zijn zaak gestart in winkelcentrum Colmschate. Hij heeft het winkelcentrum zien bouwen en weet nog dat Colmschate vooral uit veel maisvelden bestond. Nu, bijna 29 jaar later verhuist Bert met zijn winkel, maar hij blijft winkelcentrum Colmschate trouw.

Verswinkels
De nieuwe winkel is gevestigd naast Bakker Bart en een pand dat nu nog leeg staat.  In dat lege pand zal binnen afzienbare tijd de damesmode winkel ‘Bij Ons’ gevestigd worden. Bert is blij met zijn nieuwe winkel: “We moesten verhuizen, omdat het blok waar we in zaten plat gaat. Daar komt nieuwbouw. In overleg zijn we tot dit nieuwe pand gekomen. Het is mooi en ligt ook op een mooie plek, vlakbij de andere verswinkels. Ik ben er blij mee!”.

Kaasland verhuist!

Na een aantal andere winkels is het nu ook bijna zover voor Kaasland: verhuizen naar een andere plek binnen het winkelcentrum. De winkel van Bert Linthorst komt naast Bakker Bart. Aan de inrichting wordt momenteel nog hard gewerkt. De opening van de nieuwe winkel staat gepland op donderdag 15 maart. 

 

14 februari: opening Brasserie Bloom

Na weken van voorbereiding is het woensdag 14 februari om 09.00 uur zo ver: dan opent Brasserie Bloom in winkelcentrum Colmschate!  De zaak is echt prachtig geworden en voelt als het ware als 'De huiskamer van Colmschate.' U kunt bij deze prachtige brasserie terecht voor koffie, lunch, borrel, High Tea of een vroeg diner.

Openingstijden:
maandag: 09.00 - 18.00 uur
dinsdag: 09.00 - 19.00 uur
woensdag: 09.00 - 19.00 uur
donderdag: 09.00 - 20.00 uur
vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

 

 

 

Pagina 1 van 14

Koopzondagen & events 2018

za mrt 31
Paasactiviteten
zo apr 29
Koopzondag
ma mei 07
Start moederdagactie
zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag