Christmasshoppen zondag 14 december

 

We komen al steeds dichter bij de kerst en wat is er dan leuker dan om tijdens een koopzondag gezellig een kerstmarkt te bezoeken met alle erop en eraan? Dat kan op 14 december, lekker dichtbij huis, in het Winkelhart van Colmschate! Want dan is er niet alleen een kerstmarkt, maar is er ook een gezellig winterterras, een levende kerststal, live muziek, een ijsbaan en leuke attracties voor de kinderen!

Kerstmarkt
Leuke versierde kraampjes van zowel eigen winkeliers als van andere handelaren zorgen voor een leuke en gezellige sfeer. Er zijn allerlei heerlijke dingen te koop, maar natuurlijk ook leuke kerstartikelen, mooie kleding en veel, veel meer!

 

 

Levende kerststal
Bijna niet meer weg te denken bij het Christmasshoppen op de Flora is de levende kerststal. De 3 wijzen uit het oosten, Maria, het kindeke en natuurlijk de dieren uit de stal (schapen, ezel) zijn aanwezig op de Flora. Zij vertellen op gezette tijden hun kerstverhaal, maar natuurlijk kun je ook gewoon even komen om de schapen en de ezel te aaien!

 

Live muziek
De prachtige live muziek wordt verzorgd door Popkoor Sh’Boom en het Stijlorkest. Zij waren vorig jaar ook aanwezig bij het Christmasshoppen en hebben al bewezen voor een uitstekende muzikale omlijsting te kunnen zorgen!

IJsbaan
De ijsbaan heeft een andere plek gekregen; deze is dit jaar te vinden op het plein ter hoogte van Bart Smit. De ijsbaan is ook nieuw en heeft een meer passend uiterlijk gekregen. Schaatsen op deze ijsbaan is gratis en schaatsen liggen voor je klaar!

Attracties
Naast de kerstmarkt, de kerststal, muziek en ijsbaan zijn er nog diverse attracties te vinden op de flora. Een winters huisje (springkussen), zweefmolen, treintje en draaimolen. Niet alleen gezellig, maar echt leuk voor de kinderen!

Het Christmasshoppen is op zondag 14 december, van 12 – 17 uur op de Flora.


 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag