Evenementen 2015

 

Evenementen Winkelhart in 2015

Het winkelhart van Colmschate heeft weer een flink aantal evenementen gepland in 2015. Zo is er van 18 april t/m 27 september elke zaterdag en koopzondag wat leuks voor kinderen te beleven. Er zijn dan springkussens, kleurplaten, kleine spelletjes etc. Voor de ouders en anderen is er dan een leuk en gezellig terras op het grote plein van het winkelcentrum.

 


Daarnaast is er in 2015:
zondag 26 april: kindermiddag
zondag 31 mei: Lentemarkt
zondag 28 juni: Kleedjesmarkt
zondag 26 juli: Kleedjesmarkt
zondag: 30 augustus: Seniorendag
zondag 27 september: Jaarmarkt en modeshow
zondag 25 oktober: Dierenfeest
zondag 29 november: Pieten Festival
zondag 13 december: Christmasshoppen/ Kerstmarkt

 

26 april - kindermiddag
De kindermiddag is een geweldig ‘kinderfeestje’. Inclusief uitnodiging en aan het einde een snoepzakje. Tijdens die middag zijn er wel 20 verschillende dingen te doen en te beleven. Kinderen die minstens 10 van die dingen hebben ondernomen, kunnen een gratis snoepzakje ophalen.
De uitnodigingen voor deze middag worden in de weken voorafgaand via de winkels verspreid.

31 mei – lentemarkt
De Lentemarkt is al niet meer weg te denken op de Flora. Gezellige marktkramen van winkeliers, andere handelaren, hobbyisten en verenigingen, gecombineerd met leuke attracties, een flink terras en live muziek zorgt voor een supersfeer om gezellig te komen kijken en genieten. Inschrijven voor de markt is nog mogelijk, zie www.colmschate.com.

28 juni & 26 juli – kleedjesmarkt
Traditiegetrouw kunnen de ondernemers in de dop op deze dagen in de zomer hun tweedehands spulletjes komen verkopen in het winkelcentrum. Op die manier kunnen zij een leuk centje bijverdienen, voor bijvoorbeeld hun vakantie. Alleen kinderen mogen verkopen en handelaren zijn niet toegestaan, dat houdt het leuk voor de kinderen.

30 augustus – seniorendag
Nieuw in Colmschate: een speciale dag voor senioren. Deze groep mensen verdient het om een leuke en gezellige dag te beleven op het winkelcentrum. Bussen rijden langs verzorgingshuizen om de ouderen op te halen, waarna zij worden onthaald op de Flora met koffie, cake en diverse optredens. Daarnaast zijn er leuke workshops en informatiestands, passend bij deze doelgroep. Vrijwilligers, o.a. bestuursleden van de winkeliersvereniging gaan zorgen voor een fantastische dag!

27 september – jaarmarkt en modeshow
Een van de grootste evenementen in 2015 is de jaarmarkt en modeshow. Heel veel verschillende kramen, attracties, demonstraties en proeverijen maken er een groot feest van. Daarnaast is er de grote modeshow, die dit jaar nog steeds professioneel wordt aangepakt, maar dan juist met mannequins uit de wijk! Zie daarvoor het aparte artikel op deze pagina.

25 oktober – dierenfeest
De naam van het evenement zegt al veel…deze dag wordt ingevuld met ritjes te paard, een knuffelhoek met onder andere konijnen en cavia’s, diverse demonstraties en meer. Een superdag met veel dieren in de hoofdrol!

29 november – pieten festival
Het Pieten Festival is een groot feest, bekend in heel Deventer en omstreken. Met veel zwarte pieten, live optredens, het pietentreintje en natuurlijk het ‘eten met de pieten’ in de sfeervolle tent. 

13 december – Christmasshoppen
Een ijsbaan, op meerdere plaatsen live muziek, gezellige verlichting, een sfeervol terras, diverse attracties en diverse marktkramen van winkeliers, hobbyisten en handelaren maken het plaatje voor deze dag compleet. Ook voor deze markt zijn inschrijvingen nog mogelijk, kijk daarvoor op de site.

Een boordevol programma dus, met een aantal gloednieuwe evenementen. Wilt u meer informatie over één of meerdere evenementen?  Hou deze site of onze Facebook-pagina in de gaten of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .                                                    

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag