winkelcentrum zoekt 'normale' modellen

Winkelcentrum zoekt ‘normale’ mannequins voor modeshow

In 2015 organiseert het Winkelhart van Colmschate natuurlijk weer een modeshow. Deze wordt gehouden op zondag 27 september en er wordt voor het eerst gekozen voor een nieuwe invulling, in plaats van mannequins lopen er dit jaar mensen ‘uit de wijk’ op de catwalk.

 

Buurman of buurvrouw...
Door de nieuwe opzet willen de gezamenlijke winkeliers laten zien dat je helemaal geen model hoeft te zijn om de kleding op de Flora te kunnen showen. Het gaat er juist om dat mensen zichzelf herkennen in de mannequins en dat er goed te zien is dat een setje ook bijvoorbeeld in een paar maatjes meer gewoon prachtig staat. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om straks jouw buurman of buurvrouw op de runway te zien, dat maakt het allemaal veel herkenbaarder.

Professioneel
Hoewel er niet meer met professionals wordt gewerkt zal de modeshow alles behalve amateuristisch zijn. De deelnemers aan de show zullen daarom wel enkele momenten beschikbaar moeten zijn om te oefenen zodat alles uiteindelijk wel een professioneel karakter krijgt.

Wervingsprocedure
De modeshow is pas over ruim een half jaar, maar toch start de wervingsselectie voor de ‘modellen uit de buurt’ al per direct. Om een goed beeld te kunnen vormen wie er mee gaat doen en om voldoende tijd te hebben voor de voorbereidingen is dit al nodig. Daarom kan er nu al worden ingeschreven! Dus wil jij jezelf weleens op de catwalk zien met prachtige kleding aan? Meld je dan nu alvast aan!

Gezocht!
Er worden dames EN heren gezocht in de leeftijd van 18 tot ca. 60 jaar oud, met ritmegevoel. Andere eisen zijn er niet! Je mag lang zijn, kort, dik, dun etc. Uiteraard moet er wel een match met de kleding uit de deelnemende winkels te maken zijn. Daarnaast moet je beschikbaar zijn op 20 juni, 20 en 26 & 27 september.

Aanmelden?
Lijkt het je leuk om je tijdens deze professionele modeshow te laten zien? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag met (pas)foto, NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, kleding- en schoenmaat. De inschrijving sluit op 28 maart.

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag