Superdrukte bij het Christmasshoppen!

Op zondag 13 december was het weer Christmasshoppen in het Winkelhart! Mede door het prachtge weer was het een drukte van jewelste; duizenden mensen uit heel Deventer wisten de weg naar de Flora te vinden.

 

 

 

85 muzikanten
Daar werden de bezoekers verrast met diverse live optredens, van in totaal 85 muzikanten, zangers en zangeressen. Zo traden de Deventer Hanzezangers op, Het Stijlorkest, popkoor Sh'Boom en drumfanafre Actief. Zittend op het winteterras op rondlopend over het winkelcentrum konden bezoekers genieten van de gezellige muziek.

Schaatsbaan
Op het plein voor Bart Smit was een schaatsbaan, waar veel gebruik van werd gemaakt. Daarnaast was er een draai- en zweefmolen, een springkussen en een treintje.
Daarnaast was er een levende kerststal, met de 3 wijzen uit het oosten, Jozef en Maria en natuurlijk een paar schapen en een ezel. Altijd weer veel bekijks voor deze kerststal.

 

Kerstmarkt
Al jaren super gezellig is de kerstmarkt. Tientallen kramen met lekkere dingen, mooie kleding of prachtige kerstspullen; het was er allemaal!

Meer foto's van het Christmasshoppen zijn te vinden op de Facebook-pagina van het Winkelhart van Colmschate.

 

 


 

Vacature!!!!

“Ik zoek een leuk kado voor mijn dochter, het is binnenkort kerst. Ze houdt van spelletjes, kokkerellen en lezen. Kunt u mij helpen met het vinden van een leuk kado?? Oja, ze borrelt ook graag met vriendinnen.
Kun jij deze vraag beantwoorden en vind je het leuk om ook klanten te adviseren...Dan hebben wij een leuke baan voor jou. De functie die wij bieden is zeer gevarieerd in een boekenwinkel waarbij je ook advies geeft over Post.nl en ING zaken.

...

Wat verwachten wij van jou:
-klantgericht
-flexibel (ook beschikbaar voor koopavonden en zaterdagen)
-leergierig
-adequaat handelen
-collegiaal
-detailhandel minimaal niveau 3

Bruna Flora in winkelcentrum Colmschate zoekt versterking voor ongeveer 3 a 4 dagen per week.
Deze vacature is ook beschikbaar voor BBL leerlingen. Wij zijn geacrediteerd tot detailhandel niveau 4 ondernemerschap. Je kunt alle kerntaken bij ons op de werkvloer uitvoeren.
Heb je interesse stuur dan je motivatiebrief en je cv voor 28 december naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag