Nieuwe winkel: Grateful

 

Nieuw in het Winkelhart van Colmschate is de winkel van Kim Rompas: Grateful. Deze tijdelijke winkel komt overgewaaid uit Amsterdam en herbergt een schat aan leuke, nieuwe ideeën en producten van kleine ondernemers.

Travelers store
Het is niet de eerste winkel die Kim start. Samen met een aantal andere ondernemers heeft zij al een winkel in Amsterdam, in Magna Plaza. Ook dat is een zogenaamde ‘travelers store’, wat inhoudt dat de winkel van locatie naar locatie trekt en nooit lang op één vaste plek zit.
Dit concept haalt Kim Rompas dus naar Deventer. Een winkel met verrassende en bijzondere producten, zoals bijvoorbeeld een lamp gemaakt van fietsbanden. Of bijvoorbeeld olijfolie, die door de moeder van 2 ondernemende jongens wordt gemaakt op Kreta.  Het zijn in ieder geval altijd producten met een verhaal, zoals ook een aantal fair-trade artikelen.
De winkel is daarnaast opgezet als een gezellige huiskamer voor klanten en passanten. Producten kunnen er worden gekocht, maar er kan bijvoorbeeld ook lekker op de laptop worden gewerkt met een kop koffie erbij. Maar zelfs een training mindfulness staat er op het programma. Start in april, aanmelden kan nu al in de winkel.

Indomas
De naam Rompas is natuurlijk heel bekend in Colmschate. Vader Ernst heeft al ruim 30 jaar de toko ‘Indomas’ op de Flora. Dochter Kim studeerde eerder psychologie en bouwkunde, maar groeide altijd op in een echt ondernemersgezin. Vandaar de drive die Kim zelf heeft als ondernemer.

Opening
Grateful is al geopend, de officiële opening staat gepland op 26 maart. Kim Rompas nodigt iedereen uit om de winkel dan te komen bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag