Lekker proeven in Colmschate

 

Lekker proeven in Colmschate!

Zaterdag a.s. (25 juni, 12.00 - 16.00 uur) zijn er tal van heerlijke dingen te proeven in het Winkelhart van Colmschate! In tegenstelling tot eerdere berichten vindt dat niet plaats op het grote plein, maar bij de deelnemende winkels.
Kom zaterdag dus lekker proeven op de Flora! De volgende winkels pakken dan bijzonder uit:

Kaasland:kom graskaas proeven en voor de winkel staat een stand waar Italiaanse specialiteiten zoals blauwschimmelkazen en geitenkazen geproefd kunnen worden.

Bakker Bart
Er kan bij Bakker Bart geproefd worden van diverse muffins , chocolade twisters , knabbelstengels, suiker kaneel yammies en saucijzen.

Albert Heijn
Bij Albert Heijn kun je zaterdag heerlijk meloen komen proeven!

Bloembinderij Stempher
Vanuit deze winkel zijn natuurlijk minder makkelijk producten te proeven, maar Stempher maakt een prachtige presentatie glaswerk en verzorgt daarnaast demonstraties met de bloemensnijder.

Slager Vrielink
Zaterdag 25 juni kun je overheerlijke shoarma komen proeven. Uiteraard zijn de broodjes shoarma ook gewoon te koop. Overigens zijn de shoarmapakketten die hele week in de aanbieding bij Vrielink!

Waroeng Indomas
Tijdens de proeverij presenteren zij de vegetarische keuken en oosterse hapjes, met daarbij een demonstratie in Aziatisch koken. Dat smaakt en ruikt niet alleen geweldig, maar dat ziet er ook heel bijzonder uit!

Jumbo Hans kok
Doet ook mee met de gezamenlijke actie en zij staan met nectarines, perziken en wilde perziken.

Dus kom dat proeven! Deze hele week zijn er bijzondere acties en aanbiedingen bij deze winkels. Bovendien maakt u bij elke aankoop bij deze winkels ook nog eens kans op een waardecheque van 50 Euro of zelfs een weekend Parijs!  


Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag