Nieuw in Colmschate: de Bruna kerstshop!

 

Winkelcentrum Colmschate heeft er een nieuwe winkel bij! Een tijdelijke winkel weliswaar, maar dat maakt de winkel niet minder de leuk! De pop-up store is op de plaats gekomen van de Playground en biedt een ruim en bijzonder leuk assortiment.

Kerstsfeer
De winkel wordt gerund door Wil en Lobke Bulder, onderneemsters  met winkels in Hengelo, Apeldoorn. Ook de ‘gewone’ Bruna op de Flora is van hen. Zij kregen de kans om een leegstaand pand op het winkelcentrum in te vullen, om zo bij te dragen aan de kerstsfeer op het plein. Lobke Bulder: lege panden op het winkelcentrum zijn niet goed. We weten allemaal dat het door de verbouwing tijdelijk is, maar we hebben toch het liefst alle panden goed gevuld. Door een kerstwinkel te openen dragen we daar aan bij de sfeer en zelfs de kerstsfeer op het winkelcentrum.”

Assortiment
In de Bruna kerstshop wordt onder andere een uitgebeid assortiment aan kerstkaarten aangeboden. Van verschillende leveranciers, in allerlei kleuren en maten en natuurlijk in alle prijsklassen. Daarnaast vindt u in de Kerstshop een grote collectie aan kalenders, agenda’s en kleine gifts. In de pop-up store worden verder boeken verkocht, met een nadruk op kookboeken. En natuurlijk vind je in de nieuwe winkel enorm veel verschillende soorten inpakpapier en cadeauverpakkingen, allemaal om de feestdagen super te laten slagen!

Gratis gift
Lobke geeft aan dat de aankopen in de winkel ook bijzonder mooi ingepakt zullen worden: “We zijn van Bruna uit al gewend om cadeautjes echt super mooi in te pakken en dat gaan we in de Kerstshop natuurlijk ook doen. Bovendien zorgen we ervoor dat iedere klant een leuke gift meekrijgt. Soms is dat een leuk product, soms is het een kortingsbon. Maar altijd iets leuks!”

Openingstijden
De winkel is in totaal zes weken geopend; tot het einde van het jaar. In die periode is de winkel op de volgende momenten geopend:
maandag 13.00 – 17.00 uur
dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag 10.00 – 19.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur.


Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag