18 december Christmasshoppen

 

Zondag 18 december: Christmasshoppen!

Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt op de Flora! Compleet met veel live muziek, een winterterras, levende kerststal, een schaatsbaan en leuke attracties voor de jonge bezoekers!

Schaatsen op de Flora!
De ijsbaan staat ook dit jaar op het plein ter hoogte van Bart Smit. Gebruik maken van de baan is helemaal gratis en je hoeft niet eens schaatsen mee te nemen, want die liggen ook gratis voor je klaar. Kom dus gezellig schaatsen op de Flora!

Levende kerststal
Bijna niet meer weg te denken bij het Christmasshoppen op de Flora is de levende kerststal. De 3 wijzen uit het oosten, Maria, het kindeke en natuurlijk de dieren uit de stal (schapen, ezel) zijn aanwezig op de Flora. Zij vertellen op gezette tijden hun kerstverhaal, maar natuurlijk kun je ook gewoon even komen om de schapen en de ezel te aaien!

Live muziek
De prachtige live muziek wordt verzorgd door Popkoor Sh’Boom, het Stijlorkest en drum- en showfanfare Actief. Zij brengen allemaal heerlijk sfeer- en kerstmuziek ten gehore, passend bij dit leuke evenement. Geniet van het optreden op het winterterras en van de heerlijke chocolademelk die gratis wordt geschonken!

Attracties
Naast de kerstmarkt, de kerststal, muziek en ijsbaan zijn er nog diverse attracties te vinden op de flora. Een winters huisje (springkussen), zweefmolen en treintje. Niet alleen gezellig, maar echt leuk voor de kinderen!

Kerstman
Uiteraard is ook de Kerstman weer van de partij. Samen met een leuk kerstmeisje zal hij trakteren op een aantal overheerlijke dingen!

Kerstmarkt
Leuke versierde kraampjes van zowel eigen winkeliers als van andere handelaren zorgen voor een leuke en gezellige sfeer. Er zijn allerlei heerlijke dingen te koop, maar natuurlijk ook leuke kerstartikelen, mooie kleding en veel, veel meer!

Kramen
Kramen zijn er o.a. van Etos, parfumerie MOOI, SchuurmanSchoenen, Zeeman,  slager Vrielink, AMI kappers,  Cigo Benno,  Riesewijk fietsen, Shoeby en Cool Jay.
Andere producten op de kerstmarkt zijn onder andere: horloges, Murano glashangers, kinderkleding, stroopwafels, loempia’s, sieraden, sjaals, tassen, riemen, herenoverhemden, telefoonaccessoires en versierde flessen.


Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag