Nieuwe winkel 'Bij ons' in Colmschate

Sinds begin augustus is het Winkelhart van Colmschate een damesmodezaak rijker. De bekende gezichten van het inmiddels gesloten Miss Etam, Diana en Marloes, openden toen hun nieuwe winkel genaamd ‘Bij Ons’. Het winkelpubliek kan hier terecht voor damesmode en accessoires.

Diana: “Al ruim 25 jaar zijn wij de gezichten van damesmode in het Winkelhart van Colmschate. Na de sluiting van Miss Etam besloten wij direct dat we door wilden gaan, maar dan met een eigen winkel”. Komende vrijdag is het zo ver. Dan openen de dames een prachtige nieuwe winkel op Flora 89, schuin tegenover de oude Miss Etam locatie. Marloes: “Het winkelcentrum wordt op dit moment in fases gerenoveerd. Het wordt nog mooier en beter! Wij zijn vanaf de start op vrijdag goed bereikbaar en parkeren is gratis. In onze winkel bieden wij onze klanten een prachtige collectie en natuurlijk onze persoonlijke touch.”

‘Bij Ons’ verkoopt damesmode in het middensegment. Diana: “Wij verkopen alleen mode van natuurlijk materiaal, dus ademende stoffen. Hierdoor biedt onze mode meer draagcomfort, maar gaat het ook langer mee. Je hebt echt waar voor je geld!” Marloes vervolgt: “Elke eerste maandag van de maand zijn we gesloten, want dan voorzien we de winkel van een nieuwe collectie. Zo hebben we altijd wat nieuws voor onze klanten. We zijn erg trots op de collectie waarmee we openen. Bijvoorbeeld de Ascari broeken die we als enige in Deventer verkopen. Een genot om te dragen!”

‘Bij Ons’ is gevestigd op Flora 89 en geopend op maandag van 13 tot 18 uur (m.u.v. de eerste maandag van de maand), op dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18 uur en op zaterdag van 9:30 tot 17 uur. Kijk voor meer informatie: www.facebook.com/BijOnsDeventer.

 


 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag