Rondleiding vernieuwing winkelcentrum Colmschate

Op 4 november organiseert de winkeliersvereniging van winkelcentrum Colmschate, samen met DVP Planontwikkeling en de Gemeente Deventer, een rondleiding over het winkelcentrum. Een mooi moment om u een kijkje in de keuken te bieden en ook een stand van zaken te geven over de vernieuwing.
“Klanten zijn betrokken, dat merken we dagelijks op het centrum.” Aldus centrummanager Alex Hogeslag. “Het is prachtig om te zien dat de vernieuwing van het winkelcentrum echt leeft in de wijk. Dagelijks worden tientallen vragen van klanten beantwoord en op social media zien we veel likes en reacties binnenkomen. Het geeft aan dat we echt het centrum van Colmschate zijn.”
De vragen die via verschillende kanalen binnenkomen variëren enorm. Veel vragen gaan over de winkels. ‘Welke winkel verhuist naar welke plek? En wanneer gebeurt dat dan?’ Daarnaast zijn er veel vragen over de vernieuwing zelf. ‘Wordt het deel van de Wibra ook gedaan?’ Of: ‘Komt de markt straks weer terug op de oude positie?’ Maar er zijn ook mensen die bijvoorbeeld willen weten hoe het straks gaat met het fiets parkeren of waar het groen straks terug komt. “Wij willen iedereen  de gelegenheid geven om deze vragen rechtstreeks te stellen. Dat kan het beste én is het leukste tijdens een korte rondleiding,” aldus Hogeslag. Ontwikkelaar DVP en de gemeente waren direct bereid om op hun vrije zaterdag de rondleidingen samen met de winkeliersvereniging te verzorgen. De datum is ook al gepland: de rondleiding is op zaterdag 4 november.

Aanmelden
De rondleiding duurt circa 30 minuten en voert langs alle nieuwbouw, de nieuwe voorzieningen en soms ook zelfs tot in de bouw. Degenen die de bouw op willen moeten daarom ook een – door de organisator verzorgde - veiligheidshelm dragen.
Voor de rondleiding kan worden gekozen uit een aantal tijdstippen. Op ieder tijdstip is er plek voor een maximaal aantal personen, dus meld u snel aan!
Aanmelden kan Door op deze link te klikken. Verdere details worden vooraf gecommuniceerd.

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag