29 november feest! Heropening Jumbo Hans Kok!

Na ruim 3 weken gesloten te zijn geweest heropent Jumbo Hans Kok op woensdag 29 november. Een volledig nieuwe winkel met maar liefst 32.000 producten, met uitgebreide versafdelingen en veel service. De winkel wordt feestelijk heropend met gratis appeltaart!
 
 
 
 

Hans Kok, ondernemer van deze Jumbo: ”Onze winkel is verbouwd. Een flinke klus, maar iedere zweetdruppel waard. Op dit moment worden de laatste producten nog op hun nieuwe plek gezet. En wat is het mooi geworden! Onze nieuwe winkel is flink uitgebreid en we hebben allerlei nieuwe elementen toegevoegd. Ook zijn de vertrouwde afdelingen nóg uitgebreider en moderner geworden.
Neem bijvoorbeeld de groente- en fruitafdeling. We hebben nu nóg meer keuze in lekkere verse en gezonde producten en wat ziet het er gelikt uit! We maken elke dag verse broodjes en stokbroden van gekoeld deeg. Probeer ook zeker onze dagelijks vers bereide pizza’s en onze sushi.
Ook onze visafdeling is helemaal nieuw. Zo kunt u nu zelf diepgevroren inktvisringen en garnalen naar eigen hoeveelheid scheppen en heerlijk thuis bereiden. En kunt u niet kiezen? Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Kom kijken, proeven en ruiken wat we u allemaal te bieden hebben. En zoals u van ons gewend bent, hebben onze producten nog steeds gegarandeerd de laagste prijs. Op 29 november om 9.00 uur heropenen onze
deuren. Wij vieren dat feest graag samen met u! Ik heet u van harte welkom in uw nieuwe winkel!”

Gratis appeltaart
Komt u op woensdag 29 november voor minimaal 25 Euro boodschappen doen in de vernieuwde Jumbo? Dan krijgt u een appeltaart gratis! En behoort u zelfs tot de eerste groep klanten? Voor de eerste 150 klanten heeft Hans Kok een gratis bos bloemen klaar liggen.

 

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag