Hoogste punt uitbreiding Albert Heijn bereikt!

De staalconstructie voor de uitbreiding van Albert Heijn nadert zijn voltooiing en daarmee is het hoogste punt aan die kant bereikt. Die uitbreiding voorziet in een 'opbouw', zoals die ook aan de zijde van Jumbo is gerealiseerd (foto 2).
Er wordt zoveel mogelijk voorbereid, maar helaas kan niet worden voorkomen dat deze supermarkt een aantal weken gaat sluiten. Op 28 april gaat de winkel om 17 uur dicht, om circa 5 weken later, op 6 juni, spectaculair te heropenen!

Intussen is ook een groot deel van het nieuwe groen aangeplant. Diverse bomen en beuken hagen geven het winkelcentrum straks nog meer cachet. Met dit lekker warme weer zal het vast niet lang duren voordat alles ook echt mooi groen wordt!
Aan de zijde van de SNS pinautomaat tot en met Zeeman wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van de puien. Bij Zeeman wordt zelfs een stuk aangebouwd! De gevels zien er daar nu wat anders uit dan u gewend bent, maar de rode loper ligt wel voor u uit bij parfumerie MOOI, Cool Jay, Vodafone en Zeeman. U bent van harte welkom!

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018