Statusupdate vernieuwing winkelcentrum (14-05-2018)

Sneak preview! De damesmodewinkel 'Bij Ons' in op dit moment aan het verhuizen. Woensdag aanstaande openen de eigenaressen, Diana en Marloes, hun mooie nieuwe winkel! Deze schitterende, ruime en lichte winkel zit precies tussen Shoeby en Kaasland in. Op de foto's een kleine sneak preview, maar dames, kom woensdag gerust zelf even een kijkje nemen!
 

Albert Heijn
Intussen gaat een van de grootste klussen van de vernieuwing, de uitbreiding van Albert Heijn, gestaag verder. De nieuwe pui is geplaatst en er wordt druk gewerkt aan de bestrating rondom de winkel. Ook binnen in het pand wordt alles op alles gezet om de gloednieuwe supermarkt op 6 juni feestelijk te kunnen heropenen. Dat gaat zeker lukken, ook al zijn de 3 weken die er voor staan zo om!
 

Gall & Gall
Deze winkel in wijn en andere alcoholische dranken is nu nog gevestigd naast Zeeman, maar ook deze winkel gaat verhuizen.
De nieuwe Gall & Gall komt pal naast Albert Heijn, aan de andere zijde begrensd door de Primera. De verhuizing zal in de eerste week van juni plaatsvinden, zodat deze winkel gelijk met AH heropend kan worden.

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag