Zondag 27 mei: koopzondag – Alle winkels open!

Meet & Greet met Buurman & Buurman

Op zondag 27 mei is het niet alleen koopzondag in winkelcentrum Colmschate, maar op die dag zijn er ook nog eens leuke dingen te beleven op de Flora!

Koopzondag

Alle winkels zijn die dag open 12.00 – 17.00 uur, maar sommigen zelfs nog langer, zoals de Jumbo supermarkt. Albert Heijn is wegens de verbouwing gesloten, maar na de heropening  sluiten zij natuurlijk gewoon bij de collectieve koopzondagen van winkelcentrum Colmschate aan.

Meet & greet met Buurman & Buurman
Wie kent ze niet, dit beroemde humoristische klusduo? Bekend van TV en enorm populair onder kinderen én volwassen! Dit duo komt tijdens de koopzondag naar winkelcentrum voor een meet & greet met iedereen die dat wil! Kom Buurman & Buurman een handje geven of ga gezellig met ze op de foto!
Het klusduo is op het grote plein om 13.30 ./ 14.30 en 15.30 uur. Daar moet je bij zijn! A je to!

Gratis popcorn of suikerspin
Tijdens de koopzondag mogen kinderen ook nog eens een gratis suikerspin óf een bakje popcorn komen halen! Heerlijk! De stand met de popcorn en suikerspin staat ook op het grote plein.

Leuke attracties
Speciaal voor alle kinderen in Colmschate zijn er die middag ook leuke attracties op de Flora. Er zijn springkussens, waaronder een disco-olifant fun. Lekker bouncen op de muziek met gave licht effecten. Ook is er een super toffe jungle run, waarop je kunt klimmen, klauteren en springen. Ruim 18 meter speelplezier!

 

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag