6 juni: heropening Albert Heijn


 

 

Op 6 juni gaat een lang gekoesterde wens van zowel het team als veel klanten van Albert Heijn Colmschate in vervulling, want dan heropent de supermarkt de deuren van een gloednieuw en veel groter pand!

Streeckgenoten
Na een verbouwing van 5 weken heropent de winkel op 6 juni om 11 uur feestelijk. Jan Willem Uwland, supermarktmanager van deze winkel, is enorm trots op de uitbreidingen die de winkel gaat krijgen: “We krijgen er uiteraard ook veel nieuw assortiment bij. We krijgen in de nieuwe winkel bijvoorbeeld ook producten van lokale bedrijven, onder andere onder de naam Streeckgenoten. Dit kwaliteitsmerk geeft vleeswaren en specialiteiten van lokale topslagers een plek in onze supermarkt. Ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan daarbij voorop.”Pick-up point
Ook is Uwland trots op het nieuwe Pick-up point. “Nu, tijdens de vernieuwing, draait het pick-up point al op volle toeren. Zo kunnen we de boodschappen bij de klant krijgen, ondanks dat de winkel gesloten is. Dat gemak zet zich voort na de heropening: het Pick-up point is er vanaf dan elke donderdag en vrijdag.

Scan & Go
Een nieuwe manier van afrekenen bij de nieuwe Appie is Scan & Go. Hierbij scan je producten in de winkel, die je vervolgens bij de betaalpaal afrekent. “Dat is super handig voor de klant die onderweg is en die bijvoorbeeld snel iets lekkers wil halen. “Echt snel & handig”, aldus Uwland.

Het team
De supermarktmanager vertelt nadrukkelijk dat het team medewerkers hetzelfde blijft. “De vertrouwde gezichten zijn op 6 juni gewoon weer terug in de winkel. Het team is ongewijzigd en heeft er enorm veel zin in om klanten vanaf de 6e weer te verwelkomen. Want de winkel, dat blijft een plek van groeten & ontmoeten.
Tot de 6e!”

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag