Nieuw op de Flora: Apart kledingreparatie Stomerij & Gordijnen

Middenin het Winkelhart van Colmschate heeft zich een nieuwe ondernemer gevestigd: Orhan Kaya met ‘Apart Kledingreparatie Stomerij & Gordijnen’.  Naast het herstellen van kleding verleent Kaya, samen met zijn vrouw, nog veel meer service met betrekking tot textiel en stoffen. 

De winkel is gevestigd in het pand waar eerder al ‘Flora kledingreparatie en stomerij’ gevestigd was. De eigenaar moest op de Flora stoppen met zijn winkel in verband met gezondheidsklachten. Per direct is er nu dus een andere ondernemer in dat pand neergestreken: het echtpaar Kaya. Zij zijn allesbehalve nieuw in de ondernemerswereld, want zij hebben al een winkel aan de Asselsestraat in Apeldoorn. 

Naast kleermaker is het echtpaar ook gordijnspecialist, ze hebben een grote voorraad hierin en kunnen alles voor u op maat maken, van vitrages tot vouwgordijnen en meer. Daarnaast zijn ze erg goed in herstelwerk en maken ze bijvoorbeeld ook stoelhoezen en kunnen zelfs uw bankstel opnieuw voor u bekleden. Zoals Orhan Kaya zelf zegt: “Wij kunnen eigenlijk alles met stof. Kom bij ons langs en laat u gerust door ons adviseren. Wegens onze opening hebben we een week lang 20% korting op al uw stoomgoed!” De actie is geldig tot 29 Maart 2014.

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag