Winkelhart van Colmschate

Update vernieuwing winkelcentrum 10-01-2018

Na een korte pauze in verband met de kerstvakantie wordt er nu weer volop gewerkt aan de vernieuwing van winkelcentrum Colmschate. Er wordt gewerkt aan een volledig nieuwe Albert Heijn, daarnaast wordt ook het deel met daarin SNS Pinautomaat, Mooi parfumerie, Cool Jay, Vodafone en Zeeman vernieuwd.

Bloembinderij, toko en brasserie
Voor de kerstvakantie heropende Blokker op de Flora. Uit de vele reacties kan worden opgemaakt dat die vernieuwin...g meer dan geslaagd is. Ook de nieuwe bakkerij Nollen en De Koopman krijgen veel lof over hun nieuwe winkels.
Inmiddels zijn ook de nieuwe winkels voor Bloembinderij Stempher, Waroeng Indomas (toko), Pearle en Brasserie Bloom aan de eigenaren opgeleverd. Zij zorgen binnen afzienbare tijd voor een schitterende invulling en heropenen binnenkort. Tot die tijd blijven de bloembinderij en de toko op hun oude locatie gewoon open!

Vernieuwing Albert Heijn en Gall & Gall, en SNS t/m Zeeman
Voor de vernieuwing van Albert Heijn en de Gall & Gall zijn inmiddels de palen geslagen en is een start met de fundering gemaakt. Deze winkel wordt vergroot en krijgt een oppervlakte die vergelijkbaar is met die van de nieuwe Jumbo. Daarmee voldoet ook de Albert Heijn binnenkort aan de laatste supermarktnormen!
Het bouwdeel, gezien vanaf de SNS PIN automaat tot en met Zeeman wordt volledig gerenoveerd. De winkels hier blijven allemaal op hun huidige plek, maar de winkels krijgen wel allemaal een nieuwe pui en overkapping. De Zeeman wordt zelfs uitgebouwd, zodat het gebouw op termijn beter aansluit op blok 3 (huidige blok van Gall & Gall t/m bloembinderij).

Parkeerplaatsen
In december werd er bewust niet gewerkt aan de parkeerplaatsen. Het grootste deel van de parkeerplaatsen is gereed en bereikbaar. Inmiddels is gestart met de afronding van P-midden, recht voor Albert Heijn. De verwachting is dat dit stuk eind februari zijn afgerond. Een groot deel van het groen zal nog vóór het bloeiseizoen worden geplant.

 

Vernieuwingsupdate 5 december

Met een flinke vaart gaat de vernieuwing van het winkelcentrum verder. Morgen al (woensdag) heropent groenteboer De Koopman zijn winkel. Een dag later is het de beurt aan Bakkerij Nollen. Zij openen donderdag de deuren voor het eerst voor het winkelend publiek!

Volgende week sluit Blokker zich bij dat rijtje aan. Met een volledig nieuwe winkel openen zij midden volgende week naast de Etos.

In de winkel zult u er weinig van merken, maar nu zijn ook de voorbereidende werkzaamh...eden voor de vernieuwing van Albert Heijn gestart. Deze supermarkt wordt net zo groot als de nieuwe Jumbo. Om dat te kunnen realiseren is buiten, aan de zijde van de Holterweg, gestart met de graafwerkzaamheden. Daardoor is de naastliggende straat versmald en gewijzigd in een eenrichtingsweg.
Vanaf de zijde AH kun je wel naar de zijde Jumbo, maar vanaf de Jumbo richting Albert Heijn moet omgereden worden via de Holterweg.

 

 
 

Zaterdagavond 23 december: Christmasshoppen!

Een koopavond op zaterdag? Ja, winkelcentrum Colmschate doet het! Op 23 december kun je tussen 17 – 21 uur heel gezellig komen shoppen en gelijk helemaal in de gezellige kerstsfeer komen!

Glowparade voor kinderen
Voor kinderen is er om 19.30 uur een glowparade. Kinderen die daar aan mee willen doen, kunnen zich vanaf 19.00 uur melden bij het podium op het plein. Daar krijgen ze lekker warme chocolademelk en wat lekkers. Ook kunnen ze hier kiezen uit glow armbandjes, glow kettingen en andere dingen met leuke lichtjes en lampjes.  Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig!
Om 19.30 uur start dan de glowparade, met voorop natuurlijk de kerstman!

Live muziek
Een gezellige avond zo voor kerst kan natuurlijk niet zonder live muziek. Daarom is er die avond op meerdere plekken in het winkelcentrum live muziek. De bands die komen spelen natuurlijk vooral kerstmuziek, dat wordt heel gezellig! Zie daarvoor ook de artikelen op pagina 5 in deze krant.

Schaatsbaan
Een mooi verlichte schaatsbaan zo voor kerst, gezellig en leuk! Daarom kun die avond gezellig komen schaatsen op winkelcentrum Colmschate! De schaatsen liggen al voor je klaar, die hoef je dus niet mee te nemen. Kom gezellig meedoen tijdens het Christmassoppen!

Gratis chocolademelk en glühwein (18+)
En terwijl je gezellig kijkt naar het schaatsen, luistert naar de fijne muziek, nodigt winkelcentrum Colmschate je uit om helemaal gratis een lekkere beker warme chocolademelk te komen drinken. En ben je 18+ en wil je iets sterkers? Dan mag je ook kiezen voor een bekertje overheerlijke glühwein.

Winkels open
De meeste winkels zijn open  tijdens het Christmasshoppen. Leuk en fijn! En de dag erna is het koopzondag, waarbij de meeste winkels van 12 – 17 uur geopend zijn.

 

29 november feest! Heropening Jumbo Hans Kok!

Na ruim 3 weken gesloten te zijn geweest heropent Jumbo Hans Kok op woensdag 29 november. Een volledig nieuwe winkel met maar liefst 32.000 producten, met uitgebreide versafdelingen en veel service. De winkel wordt feestelijk heropend met gratis appeltaart!
Hans Kok, ondernemer van deze Jumbo: ”Onze winkel is verbouwd. Een flinke klus, maar iedere zweetdruppel waard. Op dit moment worden de laatste producten nog op hun nieuwe plek gezet. En wat is het mooi geworden! Onze nieuwe winkel is flink uitgebreid en we hebben allerlei nieuwe elementen toegevoegd. Ook zijn de vertrouwde afdelingen nóg uitgebreider en moderner geworden.
Neem bijvoorbeeld de groente- en fruitafdeling. We hebben nu nóg meer keuze in lekkere verse en gezonde producten en wat ziet het er gelikt uit! We maken elke dag verse broodjes en stokbroden van gekoeld deeg. Probeer ook zeker onze dagelijks vers bereide pizza’s en onze sushi.
Ook onze visafdeling is helemaal nieuw. Zo kunt u nu zelf diepgevroren inktvisringen en garnalen naar eigen hoeveelheid scheppen en heerlijk thuis bereiden. En kunt u niet kiezen? Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Kom kijken, proeven en ruiken wat we u allemaal te bieden hebben. En zoals u van ons gewend bent, hebben onze producten nog steeds gegarandeerd de laagste prijs. Op 29 november om 9.00 uur heropenen onze
deuren. Wij vieren dat feest graag samen met u! Ik heet u van harte welkom in uw nieuwe winkel!”

Gratis appeltaart
Komt u op woensdag 29 november voor minimaal 25 Euro boodschappen doen in de vernieuwde Jumbo? Dan krijgt u een appeltaart gratis! En behoort u zelfs tot de eerste groep klanten? Voor de eerste 150 klanten heeft Hans Kok een gratis bos bloemen klaar liggen.

 

Koopzondagen & events 2017

Geen evenementen