Winkelhart van Colmschate

Hoogste punt uitbreiding Albert Heijn bereikt!

De staalconstructie voor de uitbreiding van Albert Heijn nadert zijn voltooiing en daarmee is het hoogste punt aan die kant bereikt. Die uitbreiding voorziet in een 'opbouw', zoals die ook aan de zijde van Jumbo is gerealiseerd (foto 2).
Er wordt zoveel mogelijk voorbereid, maar helaas kan niet worden voorkomen dat deze supermarkt een aantal weken gaat sluiten. Op 28 april gaat de winkel om 17 uur dicht, om circa 5 weken later, op 6 juni, spectaculair te heropenen!

Intussen is ook een groot deel van het nieuwe groen aangeplant. Diverse bomen en beuken hagen geven het winkelcentrum straks nog meer cachet. Met dit lekker warme weer zal het vast niet lang duren voordat alles ook echt mooi groen wordt!
Aan de zijde van de SNS pinautomaat tot en met Zeeman wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van de puien. Bij Zeeman wordt zelfs een stuk aangebouwd! De gevels zien er daar nu wat anders uit dan u gewend bent, maar de rode loper ligt wel voor u uit bij parfumerie MOOI, Cool Jay, Vodafone en Zeeman. U bent van harte welkom!

Terug van weggeweest: Kaya Kledingreparatie!

Na een afwezigheid van 3 maanden is Irfan Kaya weer terug in winkelcentrum Colmschate! U kunt bij hem terecht voor fournituren, zoals garen, band en diverse emblemen, maar natuurlijk ook voor reparatie aan uw kleding!
Niet minder dan 4 professionele machines staan klaar om te worden ingezet voor vakkundige reparatie van broeken, jassen of blouses. Daarnaast worden ze ingezet bij het op maat maken van gordijnen, iets wat Kaya ook graag voor u doet.
En heeft u stoomgoed? Ook dat verzorgt Kaya goed en snel!
U vindt Kaya kledingreparatie naast de Wibra in ons winkelcentrum.

 

 

Frisse wind bij Schuurman Schoenen

Het filiaal van Schuurman Schoenen is volledig verbouwd en past daardoor weer helemaal bij het vernieuwde winkelcentrum Colmschate. Maar er is niet alleen verbouwd, ook de leiding van de winkel werd overgedragen; vanaf nu zwaait Bert Steunenberg de scepter in deze winkel.

Hans Steunenberg, al 20 jaar het gezicht in de Colmschater schoenenzaak,  heeft een nieuwe winkel in Twello die zeer binnenkort opent. Hans gaat dat filiaal leiden en zoon Bert neemt de winkel aan de Flora voor zijn rekening. Bert is geen onbekende bij Schuurman; de 28-jarige Holtenaar werkt al 12 jaar voor Schuurman, in verschillende filialen. Daar heeft hij ruim voldoende ervaring opgedaan om de vernieuwde winkel op de Flora te runnen.

Zaterdag 31 maart: paas festiviteiten op de Flora!

Op 1 en 2 april is het Pasen, een goede reden voor de winkeliersvereniging van winkelcentrum Colmschate om een aantal leuke paas festiviteiten te organiseren!
Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er diverse leuke dingen te doen op het centrale plein van het winkelcentrum. Er zijn een paar leuke paashazen die eitjes uitdelen en kinderen worden geschminkt.

Daarnaast kunnen kinderen lekker komen kleuren en knutselen aan hun leuke paasmasker, die ze na afloop natuurlijk mee mogen nemen. Ook zijn er leuke attracties, waar onze jonge wereldburgertjes van kunnen genieten: er is een zweefmolen, een treintje en een springkussen. Deelname aan alle verschillende festiviteiten is gratis.

 

Kaasland is verhuisd!

Bert Linthorst, eigenaar van Kaasland, is in 1989 zijn zaak gestart in winkelcentrum Colmschate. Hij heeft het winkelcentrum zien bouwen en weet nog dat Colmschate vooral uit veel maisvelden bestond. Nu, bijna 29 jaar later verhuist Bert met zijn winkel, maar hij blijft winkelcentrum Colmschate trouw.

Verswinkels
De nieuwe winkel is gevestigd naast Bakker Bart en een pand dat nu nog leeg staat.  In dat lege pand zal binnen afzienbare tijd de damesmode winkel ‘Bij Ons’ gevestigd worden. Bert is blij met zijn nieuwe winkel: “We moesten verhuizen, omdat het blok waar we in zaten plat gaat. Daar komt nieuwbouw. In overleg zijn we tot dit nieuwe pand gekomen. Het is mooi en ligt ook op een mooie plek, vlakbij de andere verswinkels. Ik ben er blij mee!”.

Koopzondagen & events 2018