Jaarmarkt en Modeshow

 

28 september: koopzondag, jaarmarkt & modeshow!
Elk uur een show tussen 12.00 – 17.00 uur

 

Zoals elk jaar in september organiseren de gezamenlijke winkeliers ook dit jaar een modeshow en jaarmarkt, dit jaar op de koopzondag van 28 september. Omdat deze dag valt in de feestweek van het 25-jarige jubileum, pakken de gezamenlijke winkeliers extra uit! Naast de modeshow en jaarmarkt zijn er dit jaar ook diverse demonstraties en workshops!

Jaarmarkt
De jaarmarkt wordt gevormd door een 60-tal kramen. Veel ‘eigen’ winkeliers staan met een marktkraam vol leuke artikelen en aanbiedingen  buiten, maar ook andere handelaren hebben leuke, nieuwe, goedkope of verrassende producten bij zich.
Daarnaast zijn er leuke demonstraties van de kapsters van By Artistique, die de hele middag op een podium staan om allerlei leuke mogelijkheden met het haar te tonen.  Ook is er de ‘wasstraat’ van parfumerie MOOI, waar u doorheen kunt gaan en waar u diverse kleine schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan, van nagels tot make-up.
Ook is er een stand van Deventer Stadsmosterd, waar u de heerlijke mosterdsoep of het heerlijke ambachtelijke product zelf kunt komen proeven.
Ter hoogte van de sportwinkel van Buitink is een schermdemonstratie en Riesewijk houdt een fietsenmarkt. Maar eigenlijk is er teveel om op te noemen, kom gewoon gezellig even langs op 28 september!

Modeshow
Voor de modeshow wordt een prachtige stijlvolle catwalk opgebouwd. Voor alle zekerheid overdekt, zodat u ook droog zit mocht het een keertje tegenzitten. Ook dit jaar zijn er weer stijlvolle modellen geselecteerd die de mooiste kledingstukken uit de najaarscollecties van de winkels aan de Flora showen. Dat betekent dat er mode te zien is van bijvoorbeeld Qinn ,Shoeby en Buitink sport,  maar ook bijvoorbeeld van Zeeman en Wibra en schoenen van Schuurman. Daarnaast zorgt Cool Jay ervoor dat hun kinderkleding door een aantal kinderen wordt getoond, inclusief leuke pasjes en dansjes. Dat wordt weer een leuk spektakel!
De modeshows beginnen elk heel uur, d.w.z. om 12, 13, 14, 15 en 16 uur. Voor en na de modeshows zorgt dansgroep Rhythm Divine voor een wervelende show en na elke show toont By Artistique een aantal heel bijzondere kapsels. Dat moet je zien!

Modeshow
 Kleding uit alle kledingwinkels in het Winkelhartvan Colmschate doen hier aan mee! Professionele modellen en kinderen showen de kleding van o.a. Qinn, Shoeby, Cool Jay, Wibra en andere zaken. Op elk heel uur start er een show, die ca. 30 minuten duurt. Aansluitend is er een show van dans EN prachtige kapsels, verzorgd door By Artistique en dansgroep Rhythm Divine.

 

 

 

Jaarmarkt
De jaarmarkt wordt gevormd door kramen van 'eigen' winkeliers, aangevuld met andere handelaren. In totaal zal de markt bestaan uit een 80-tal kramen met diverse lekkernijen, leuke koopjesen/ of prachtige producten.
Inschrijven voor de markt is nog mogelijk. Stuur voor meer info een e-mail nar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag