Woensdag open: de groenteboer!

Woensdag a.s. opent 'De Koopman' in het Winkelhart van Colmschate. De Koopman is een groenteboer die hoge kwaliteit levert, vers van de veiling. Deze winkel komt in het pand waar voorheen Footsy/ De Schoenenreus in gevestigd was.

Hoge kwaliteit, veiling vers, enorme keus en dat tegen de laagste prijs. Dat is waar de nieuwe groentewinkel De Koopman voor  staat.
‘Hoe kan het?  Verse kwaliteit en toch lage prijzen?’  Hans Dekker, verkoopmedewerker glimlacht: ‘Wij zitten al enkele decennia in het vak.  We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen. Zo hebben we een eigen merk citrus en staan we in nauw contact met telers in verre landen’.

Assortiment
Het assortiment is zéér uitgebreid. Natuurlijk is er het basisassortiment, maar ook zijn er regelmatig vreemde exoten te vinden zoals kiwano of bamboe. Hans:  ‘Er is tegenwoordig veel vraag naar oergroentes zoals pastinaak en meiraap. Deze hebben wij seizoensgebonden standaard in het assortiment. Net zoals heerlijke soorten kaas.  Bij ons heb je al een pond voor maar € 3,75. Ook hebben we veel soorten zuidvruchten, gedroogd fruit, (ongebrande)noten, chocoladedelicatessen,  tapas en olijven. We verkopen zelfs goede biologische wijn!’

‘Nederland eet steeds gezonder en gevarieerder. Daarom starten we hier in Deventer: De Koopman. Om te laten zien dat gezond eten écht niet duur hoeft te zijn. Graag tot ziens!’


Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mrt 25
Koopzondag
za mrt 31
Paasactiviteten
zo apr 29
Koopzondag
ma mei 07
Start moederdagactie
zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo okt 28
Koopzondag & Halloween
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
zo dec 09
Koopzondag
zo dec 16
Koopzondag
zo dec 23
Kerst koopavond & Christmasshoppen