Bart Smit omgebouwd tot Intertoys

Landelijk zijn nagenoeg alle Bart Smit vestigingen omgebouwd tot Intertoys winkels. Deze operatie is ingegeven vanuit een landelijke reorganisatie. Hierbij is duidelijk voor het merk Intertoys gekozen, waarbij de naam merknaam Bart Smit helemaal verdwijnt.
Als een van de laatste Bart Smit vestigingen in Nederland is het filiaal in Colmschate omgebouwd tot Intertoys. Met die ombouw werd gewacht tot de uitbreiding van deze winkel gereed was.

Grotere winkel
Naast de naamsverandering is de winkel van binnen ook helemaal aangepast. Het leuke en speelse assortiment is gebleven, maar er zijn ook flinke veranderingen. De winkel is ruimer geworden, wat te zien is aan de nieuwe indeling en de ruimere opstelling. Het is dus nog leuker en makkelijker winkelen bij deze winkel.

Heropening
De officiële heropening van dit Intertoys filiaal vindt plaats op zaterdag 15 juli. De opening werd gevierd met de enige echte Interoys clown. Ook mochten de kleine bezoekers lekker ranja komen drinken en koekjes komen eten. Dat kan trouwens nog steeds in de week na de opening!

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018