Nieuw op de Flora: Apart kledingreparatie Stomerij & Gordijnen

Middenin het Winkelhart van Colmschate heeft zich een nieuwe ondernemer gevestigd: Orhan Kaya met ‘Apart Kledingreparatie Stomerij & Gordijnen’.  Naast het herstellen van kleding verleent Kaya, samen met zijn vrouw, nog veel meer service met betrekking tot textiel en stoffen. 

De winkel is gevestigd in het pand waar eerder al ‘Flora kledingreparatie en stomerij’ gevestigd was. De eigenaar moest op de Flora stoppen met zijn winkel in verband met gezondheidsklachten. Per direct is er nu dus een andere ondernemer in dat pand neergestreken: het echtpaar Kaya. Zij zijn allesbehalve nieuw in de ondernemerswereld, want zij hebben al een winkel aan de Asselsestraat in Apeldoorn. 

Naast kleermaker is het echtpaar ook gordijnspecialist, ze hebben een grote voorraad hierin en kunnen alles voor u op maat maken, van vitrages tot vouwgordijnen en meer. Daarnaast zijn ze erg goed in herstelwerk en maken ze bijvoorbeeld ook stoelhoezen en kunnen zelfs uw bankstel opnieuw voor u bekleden. Zoals Orhan Kaya zelf zegt: “Wij kunnen eigenlijk alles met stof. Kom bij ons langs en laat u gerust door ons adviseren. Wegens onze opening hebben we een week lang 20% korting op al uw stoomgoed!” De actie is geldig tot 29 Maart 2014.

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mrt 25
Koopzondag
za mrt 31
Paasactiviteten
zo apr 29
Koopzondag
ma mei 07
Start moederdagactie
zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo okt 28
Koopzondag & Halloween
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
zo dec 09
Koopzondag
zo dec 16
Koopzondag
zo dec 23
Kerst koopavond & Christmasshoppen