Winkelhart van Colmschate

Zondag 27 mei: koopzondag – Alle winkels open!

Meet & Greet met Buurman & Buurman

Op zondag 27 mei is het niet alleen koopzondag in winkelcentrum Colmschate, maar op die dag zijn er ook nog eens leuke dingen te beleven op de Flora!

Koopzondag

Alle winkels zijn die dag open 12.00 – 17.00 uur, maar sommigen zelfs nog langer, zoals de Jumbo supermarkt. Albert Heijn is wegens de verbouwing gesloten, maar na de heropening  sluiten zij natuurlijk gewoon bij de collectieve koopzondagen van winkelcentrum Colmschate aan.

Meet & greet met Buurman & Buurman
Wie kent ze niet, dit beroemde humoristische klusduo? Bekend van TV en enorm populair onder kinderen én volwassen! Dit duo komt tijdens de koopzondag naar winkelcentrum voor een meet & greet met iedereen die dat wil! Kom Buurman & Buurman een handje geven of ga gezellig met ze op de foto!
Het klusduo is op het grote plein om 13.30 ./ 14.30 en 15.30 uur. Daar moet je bij zijn! A je to!

Gratis popcorn of suikerspin
Tijdens de koopzondag mogen kinderen ook nog eens een gratis suikerspin óf een bakje popcorn komen halen! Heerlijk! De stand met de popcorn en suikerspin staat ook op het grote plein.

Leuke attracties
Speciaal voor alle kinderen in Colmschate zijn er die middag ook leuke attracties op de Flora. Er zijn springkussens, waaronder een disco-olifant fun. Lekker bouncen op de muziek met gave licht effecten. Ook is er een super toffe jungle run, waarop je kunt klimmen, klauteren en springen. Ruim 18 meter speelplezier!

 

 

Statusupdate vernieuwing winkelcentrum (14-05-2018)

Sneak preview! De damesmodewinkel 'Bij Ons' in op dit moment aan het verhuizen. Woensdag aanstaande openen de eigenaressen, Diana en Marloes, hun mooie nieuwe winkel! Deze schitterende, ruime en lichte winkel zit precies tussen Shoeby en Kaasland in. Op de foto's een kleine sneak preview, maar dames, kom woensdag gerust zelf even een kijkje nemen!
 

Albert Heijn
Intussen gaat een van de grootste klussen van de vernieuwing, de uitbreiding van Albert Heijn, gestaag verder. De nieuwe pui is geplaatst en er wordt druk gewerkt aan de bestrating rondom de winkel. Ook binnen in het pand wordt alles op alles gezet om de gloednieuwe supermarkt op 6 juni feestelijk te kunnen heropenen. Dat gaat zeker lukken, ook al zijn de 3 weken die er voor staan zo om!
 

Gall & Gall
Deze winkel in wijn en andere alcoholische dranken is nu nog gevestigd naast Zeeman, maar ook deze winkel gaat verhuizen.
De nieuwe Gall & Gall komt pal naast Albert Heijn, aan de andere zijde begrensd door de Primera. De verhuizing zal in de eerste week van juni plaatsvinden, zodat deze winkel gelijk met AH heropend kan worden.

 

Hoogste punt uitbreiding Albert Heijn bereikt!

De staalconstructie voor de uitbreiding van Albert Heijn nadert zijn voltooiing en daarmee is het hoogste punt aan die kant bereikt. Die uitbreiding voorziet in een 'opbouw', zoals die ook aan de zijde van Jumbo is gerealiseerd (foto 2).
Er wordt zoveel mogelijk voorbereid, maar helaas kan niet worden voorkomen dat deze supermarkt een aantal weken gaat sluiten. Op 28 april gaat de winkel om 17 uur dicht, om circa 5 weken later, op 6 juni, spectaculair te heropenen!

Intussen is ook een groot deel van het nieuwe groen aangeplant. Diverse bomen en beuken hagen geven het winkelcentrum straks nog meer cachet. Met dit lekker warme weer zal het vast niet lang duren voordat alles ook echt mooi groen wordt!
Aan de zijde van de SNS pinautomaat tot en met Zeeman wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van de puien. Bij Zeeman wordt zelfs een stuk aangebouwd! De gevels zien er daar nu wat anders uit dan u gewend bent, maar de rode loper ligt wel voor u uit bij parfumerie MOOI, Cool Jay, Vodafone en Zeeman. U bent van harte welkom!

Moederdagactie bij winkelcentrum Colmschate

De liefste moeders winnen leuke prijzen!

Natuurlijk is jouw moeder de aller-, aller-, allerliefste moeder! En daarom gun jij haar natuurlijk een super leuk cadeau! En zo’n cadeau kun je ook nog eens makkelijk winnen bij de actie van winkelcentrum Colmschate!

Er zijn meer dan 30 prijzen te winnen:
5x een high tea (Brasserie Bloom)
3x een champagne ontbijt (Brasserie Bloom)
10x een reuze bos bloemen (Bloembinderij Stempher)
5x een volledige beauty behandeling (parfumerie MOOI)
10x een sauna wellness kaart

Hoe laat je jouw moeder winnen?
Dat gaat eigenlijk heel gemakkelijk: haal vanaf 30 april een deelnamekaart bij één van de winkels van winkelcentrum Colmschate. Schrijf op die kaart waarom jouw moeder de liefste moeder is. Geef daarbij ook aan welke van de prijzen jouw moeder het liefste zou winnen. Lever de kaart vervolgens in bij één van de inleverpunten.
De winnaars worden op zaterdag 12 mei getrokken, zodat je jouw moeder op zondag 13 mei lekker kunt verwennen!

Bekijk de ingeleverde kaarten
De ingeleverde kaarten worden getoond in de etalage van de voormalige winkel van Indomas (de toko). Wil je kijken of er al veel deelnemers zijn? Wil jij zien waarom anderen vinden dat juist hun moeder moet winnen? Kom de kaarten dan gerust bekijken in de week van 7 t/m 12 mei.

 

Terug van weggeweest: Kaya Kledingreparatie!

Na een afwezigheid van 3 maanden is Irfan Kaya weer terug in winkelcentrum Colmschate! U kunt bij hem terecht voor fournituren, zoals garen, band en diverse emblemen, maar natuurlijk ook voor reparatie aan uw kleding!
Niet minder dan 4 professionele machines staan klaar om te worden ingezet voor vakkundige reparatie van broeken, jassen of blouses. Daarnaast worden ze ingezet bij het op maat maken van gordijnen, iets wat Kaya ook graag voor u doet.
En heeft u stoomgoed? Ook dat verzorgt Kaya goed en snel!
U vindt Kaya kledingreparatie naast de Wibra in ons winkelcentrum.

 

 

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag