Voor u gelezen...

Mont Blanc - Suzanne Vermeer

Prijs € 15,00 verkrijgbaar bij Bruna Flora

Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed opschieten met Sander, en al helemaal niet waar de spanning tussen Sander en Tim vandaan komt. Daarbovenop komt de plotselinge onthulling dat Tim onvruchtbaar is, iets waarop zijn vorige relatie is stukgelopen. Als hij dit bewust voor Laura verborgen heeft gehouden, heeft hij dan misschien over meer zaken gelogen? Zijn bijvoorbeeld de geheimzinnige brieven die Laura bij hem thuis vindt ook afkomstig van zijn ex? Vol twijfel vertrekt Laura met Tim en Sander naar Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc. Maar wat een ontspannen wintersportvakantie had moeten worden, draait langzaam maar zeker uit op een nachtmerrie. Tim en Sander gedragen zich allebei steeds vreemder, iets wat te maken lijkt te hebben met een zekere Cindy die in Chamonix werkt. En een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet Laura steeds meer beseffen dat er iets goed fout zit. Wat het hoogtepunt van de week had moeten worden, draait uit op een vreselijk drama...

 “Veel leesplezier!” Lobke Bulder

(Bron: Bruna Flora)

Dansen in de hemel - Michael Pilarczyk

Prijs € 19,95 verkrijgbaar bij Bruna Flora

Dansen in de hemel is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een zoektocht naar onze eigen waarheid. Mishka Kamadev is een romanticus met een te groot verlangen naar passie, roem en rijkdom. Voor de buitenwereld leidt hij een glamourbestaan, maar zijn innerlijk raakt verscheurd. Het ene moment is hij The God of House Music in het nachtleven, het andere moment is hij verzorger van zijn ongeneeslijk zieke vrouw. Mishka zoekt vergetelheid in drank en pillen, stort zich in een affaire met de hartsvriendin van zijn vrouw, en op de beurs verliest hij zijn fortuin. En dan overvalt zijn oude jeugdliefde hem met een verbijsterende mededeling. Hoe legt hij alles uit aan zijn stervende vrouw?

Dit verhaal zet je aan het denken over wie we zijn en wat we doen met ons leven. Hoe was je leven gelopen als je op dat ene cruciale moment een andere beslissing had genomen?Een leuke cadeautip voor onder de kerstboom! Paperback met 256 pagina’s leesplezier!” Lobke Bulder

(Bron: Bruna Flora)

50 So what - Linda de Mol (Linda.boeken)

Prijs € 18,50 verkrijgbaar bij Bruna Flora

Vrouwen van vijftig vragen zich af waar hun taille is gebleven, dansen schaamteloos op tafel en snakken nog altijd naar sex - al dan niet met hun eigen echtgenoot - Daarnaast moeten er prangende vragen beantwoord worden: ja of nee een facelift? Hoe om te gaan met zuchtende vriendinnen? Krijg ik ooit nog een nieuwe man als ik de mijne verlaat? In 50, so what steken bekende en onbekende vrouwen en een enkele man elke vrouw die vijftig is of de magische grens nadert, hilarisch en eerlijk een hart onder de riem. Dat Linda de Mol in 2014 zelf vijftig wordt, is uiteraard geen toeval. Met bijdragen van onder anderen Saskia Noort, Jan Heemskerk, Aaf Brandt Corstius, Hedy d'Ancona, Sylvia Witteman, Sunny Bergman en Britta Böhler.

 “Veel leesplezier!” Lobke Bulder

 

(Bron: Bruna Flora)

Jip en Janneke, Sinterklaas komt! - Annie M.G. Schmidt

Prijs € 8,95 verkrijgbaar bij Bruna Flora

In tien kleine pareltjes van verhalen beleven Jip en Janneke de Sinterklaastijd in de dagen voor het feest, tijdens en erna. Op de hun bekende manier gaan ze door de gewone, dagelijkse dingen van het leven: de schoen zetten, verdwalen omdat ze achter de Sint aangelopen zijn, verlegen zijn als Sinterklaas op bezoek komt en spelen met alle cadeautjes. Uit verschillende bundeltjes van Jip en Janneke zijn de Sinterklaasverhalen gehaald en in dit boekje als een geheel achter elkaar gezet. De prenten verlevendigen en vertellen het verhaal nog eens: in kleur en in zwart-wit, met veel details en humor. Al tientallen jaren oud hebben deze verhalen en prenten nog niets aan actualiteit en herkenbaarheid ingeboet. Ook in deze Sinterklaastijd zal dit boekje voor veel plezier zorgen en weer een nieuwe generatie laten kennismaken met de eeuwige vrienden: Jip en Janneke en Sinterklaas. Vanaf ca. 3 jaar. Tien heerlijke Sinterklaasverhalen met feestelijke prenten van Fiep Westendorp.

 “Een mooi gebonden boek met 40 pagina’s (voor)leesplezier!” Lobke Bulder

(Bron: Bruna Flora)

Divergent - Veronica Roth

Prijs € 12,50 verkrijgbaar bij Bruna

Divergent is een super leuk young adult boek die sinds 3 april ook in de bioscoop draait.
Het is razend spannend geschreven over een zestienjarige die leeft in een stad waaruit de samenleving bestaan uit een aantal groepen die verschillende normen en waarden nastreven om zo een optimale samenleving te kunnen handhaven. Deze normen en waarden worden bepaalt door je genen. 
Een beslissing bepaalt wie je vrienden zijn.
Een beslissing legt je normen en waarden vast.
Een beslissing bepaalt waar je staat - voor altijd.
Hoeveel hou je van jezelf, hoeveel hou je van een ander, hoever kun je gaan om te staan voor je idealen. Een boek voor jong en oud, waarvan je de volgende twee delen alvast op je nachtkastje kunt klaar leggen.

 “Veel leesplezier!” Lobke Bulder

Koopzondagen & events 2018

zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag