Uitleg

Stem en win één van de prijzen!

De verkiezing bestaan uit 3 onderdelen:

 

1. Internetverkiezing Door te stemmen op uw favoriete winkel via onderstaand formulier maakt u kans op diverse leuke prijzen. Bovendien steunt u uw favoriete winkel. Dit onderdeel bepaalt voor 1/3 deel de uitslag van de verkiezing
2. Ondervraging van  klanten Een aantal malen per jaar worden klanten in het winkelcentrum ondervraagd. Zij kunnen daarbij hun favoriete winkel aangeven. Ook dit onderdeel bepaalt voor 1/3 deel de uitslag van de verkiezing.
3. Ondervraging van winkeliers Aan het einde van het jaar wordt alle winkeliers gevraagd om te stemmen op zijn of haar favoriete winkel. Uiteraard mag niet op de eigen winkel worden gestemd. Ook dit onderdeel bepaalt voor 1/3 deel de uitslag van de verkiezing.

Op alle 3 de onderdelen zijn maximaal 10 punten te halen. Staat een winkel bijvoorbeeld 1e bij de internetverkiezing, 3e bij de ondervraging van klanten en 6e bij de ondervraging van winkeliers, dan is de score als volgt:
   1e internetverkiezing: 10 punten
   3e ondervraging klanten: 7 punten
   6e ondervraging winkeliers: 4 punten

Deze winkel heeft dan dus in totaal 21 punten gehaald. De score van elke winkel afzonderlijk geeft de positie op de ranglijst aan: hoe meer punten, hoe hoger op de ranglijst.

Prijzen winnen!

Door uw stem uit te brengen, dingt u automatisch (o.b.v. uw ip-adres en e-mailadres) mee naar leuke prijzen!

 

1e prijs:

digitaal fototoestel

    

2e prijs:

mobiele telefoon
 

 

3e prijs:

boodschappenpakket t.w.v. € 50,00

 

4e prijs:

cadeaubon t.w.v. € 25,00

5e prijs:

cadeaubon t.w.v. € 20,00

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018