Evenementen 2016

In het Winkelhart van Colmschate worden regelmatig leuke, spannende en gezellige evenementen georganiseerd. Leuk voor de hele wijk, maar vaak ook daarbuiten.

Geweest:
24 april: dierenfeest

26 juni: kleedjesmarkt
 

Zondag 28 augustus: kinderdag
De kinderdag is eigenlijk een echt 'kinderfeestje', je wordt alleen niet thuis gebracht. Het kinderfeestje is compleet met uitnodigingskaart (die krijg je bij de winkels van ons winkelcentrum), ranja en een snoepzakje!
Wat moet je doen? Op de uitnodigingskaart staan 20 activiteiten die je kunt doen. Bij elke activiteit die je hebt gedaan krijg je een stempel. Heb je 10 activiteiten gedaan dan mag je een gratis snoepzakje ophalen bij de kraam!
De activiteiten die je kunt doen zijn heel divers, van springkussen tot een ride in de teacups en van stokvangen tot het eten van een suikerspin. En deelname is natuurlijk.... helemaal gratis!
 

Zondag 25 september: jaarmarkt & modeshow
Het grootste evenement van het jaar! Tijdens de modeshow tonen de modewinkels hun nieuwe herfst- en wintercollecties. De mode wordt geshowd door een tiental volwassen modellen en een tiental kinderen die enthousiast over de catwalk lopen. Tussen 12 en 17 uur start er elk uur een show, inclusief de nodige muziek en dans. Zo'n show moet je gezien hebben!
De kramen verspreid over het winkelcentrum zorgen voor een goede sfeer rondom de modeshow. Talloze producten en lekkernijen worden verkocht vanuit de circa 80 kramen. Daarnaast zijn er tal van leuke attracties voor de kinderen, zodat zij ook een superleuke dag hebben!

Zondag 30 oktober: Halloween
Nadere informatie volgt.

Zondag 27 november: Pieten Festival
Nadere informatie volgt.

Zondag 18 december: Christmasshoppen
Nadere informatie volgt.

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2017