Druk bezochte informatiebijeenkomst

Op maandagavond 16 januari was er een druk bezochte informatieavond over de vernieuwingsplannen voor het winkelcentrum. Namens eigenaar HB Capital presenteerde Richard Reulink van DVP Planontwikkeling B.V. in de Fontein aan een grote groep van betrokkenen en geïnteresseerden de vernieuwingsplannen voor het Winkelcentrum Colmschate.

Ook de gemeente en het bestuur van de winkeliersvereniging waren aanwezig. Naast vragen stellen was het ook mogelijk om enkele impressies en tekeningen te bekijken.

Na de periode van plannen maken en intensief overleg gaat er daadwerkelijk gestart worden met de vernieuwing van het winkelcentrum Colmschate. Alle betrokken partijen verheugen zich erop om met gezamenlijke inspanning en veel positieve energie het winkelcentrum de komende jaren te herontwikkelen, uit te breiden en te vernieuwen tot déplek van Colmschate en Deventer Oost: compleet, compact en comfortabel.

Via de website van het winkelcentrum wordt u op de hoogte gehouden van belangrijke momenten, algemene informatie of andere wetenswaardigheden die te maken hebben met de gefaseerde vernieuwing.

Koopzondagen & events 2018

zo mrt 25
Koopzondag
za mrt 31
Paasactiviteten
zo apr 29
Koopzondag
ma mei 07
Start moederdagactie
zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo okt 28
Koopzondag & Halloween
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
zo dec 09
Koopzondag
zo dec 16
Koopzondag
zo dec 23
Kerst koopavond & Christmasshoppen