Druk bezochte informatiebijeenkomst

Op maandagavond 16 januari was er een druk bezochte informatieavond over de vernieuwingsplannen voor het winkelcentrum. Namens eigenaar HB Capital presenteerde Richard Reulink van DVP Planontwikkeling B.V. in de Fontein aan een grote groep van betrokkenen en geïnteresseerden de vernieuwingsplannen voor het Winkelcentrum Colmschate.

Ook de gemeente en het bestuur van de winkeliersvereniging waren aanwezig. Naast vragen stellen was het ook mogelijk om enkele impressies en tekeningen te bekijken.

Na de periode van plannen maken en intensief overleg gaat er daadwerkelijk gestart worden met de vernieuwing van het winkelcentrum Colmschate. Alle betrokken partijen verheugen zich erop om met gezamenlijke inspanning en veel positieve energie het winkelcentrum de komende jaren te herontwikkelen, uit te breiden en te vernieuwen tot déplek van Colmschate en Deventer Oost: compleet, compact en comfortabel.

Via de website van het winkelcentrum wordt u op de hoogte gehouden van belangrijke momenten, algemene informatie of andere wetenswaardigheden die te maken hebben met de gefaseerde vernieuwing.

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag