Toelichting start eerste bouwdelen Fase 1A, 1B en 1D

Fase 1A

Dit bouwdeel ligt  aan de Oostzijde. De hoek wordt aan de voorzijde uitgebreid met een uitbouw in rood/oranje metselwerk. Hierdoor ontstaat ruimte voor een grotere en nieuwe winkel van Pets & Co en een nieuwe pinautomaat locatie. De huidige ABN zal tijdelijk niet bereikbaar zijn, de overige pinautomaten zijn gewoon in gebruik.Ter plaatse van de huidige Pets & Co wordt aansluitend de gevel en luifel vernieuwd. De nieuwe sfeer in het centrum wordt hier zichtbaar. Het bestaande deel krijgt een nieuw uiterlijk met hout, natuursteen, hogere puien en een nieuwe luifel met zink, witte beplating en verlichting. Hier komen de nieuwe vestigingen van AMI kappers en D-Reizen. Dierenwinkel Pets & Co blijft open voor bezoekers!

Fase 1B
De Bruna en de Bart Smit worden aan de voorzijde uitgebreid en zullen ook toegankelijk blijven. In deze uitbouw wordt de nieuwe, hogere winkelpui van metselwerk en glas zichtbaar. Ter plaatse van deze uitbreiding komt een nieuwe glazen luifel. Het centrum krijgt dus niet alleen afwisseling in winkels en bouwdelen, maar ook in het luifelbeeld. Om meer aansluiting in het winkelfront te krijgen, een belangrijke doelstelling van de vernieuwing, wordt tevens de openbare ruimte naast Bart Smit versmald en komt hier de nieuwe winkel van Blokhak.

Fase 1D
Aan het binnenplein worden in deze eerste bouwfase de puien en luifel van de groentezaak De Koopman, Haarmode By Artistique tot de nieuwe hoekunit aan het plein vernieuwd. Cigo Benno zal naar deze nieuwe unit verhuizen, zodat in een volgende fase de Jumbo vergroot kan worden en waardoor we straks een ijsverkooppunt met terrasje aan het plein rijker zijn.

Deze genoemde werkzaamheden zullen naar verwachting in mei afgerond zijn.

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag