Eerste winkel heropend: Pets&Co

Eerste vernieuwde winkel heropend: Pets&Co

De eerste winkel die vernieuwt is in winkelcentrum Colmschate is inmiddels al geopend: Pets&Co Zanting. Deze dierenwinkel opende al op 29 juni de nieuwe deuren voor het publiek. De nieuwe plek ligt slechts enkele meters naast de oude stek: de winkel is te vinden direct naast de, eveneens nieuwe, PIN-automaat van ABN AMRO.

Meer ruimte voor dieren
De winkel is gevuld en de winkel is al officieel geopend, de winkel is inmiddels al echt gesetteld op de nieuwe plek. Eigenaresse Miranda Zanting vertelt: “We zijn echt superblij dat we hier zitten. De winkel is flink groter en alles is lekker nieuw. We hebben weer ruimte om alles uit te stallen zoals we willen, maar we hebben ook lekker veel ruimte voor de dieren zelf. Vooruitlopend op de nieuwe regelgeving hebben de beesten ook lekker meer ruimte gekregen.”

Regiofunctie
Met de afdeling aquaristiek, met de vele aquariums, mikt de dierenwinkel op een groot gebied. Miranda: “Daarin zijn we echt flink uitgebreid. In vissen, maar ook in waterplanten en andere toebehoren. We gaan daarbij echt een regiofunctie krijgen door ons grote aanbod.”
Maar ook andere groepen werden uitgebreid. Een ruime volière, een groter assortiment speeltjes voor hond en kat en bijvoorbeeld een  afdeling met hengelsportartikelen.

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag