Eerste fases van vernieuwing naderen afronding.

Er wordt momenteel een laatste hand gelegd aan onder meer het eiken hout op de penanten, de luifels, de verlichting en de reclamevoering. Ook zorgt het zink (dat nog matter wordt) voor een goede afsluiting van de luifel. De gerenoveerde winkels worden dus nu ook goed zichtbaar.
Blokhak, Bruna en Intertoys (fase 1B) zijn volop aan het afbouwen voor hun heropening. D-Reizen, Ami Kappers (fase 1A) en Primera (Fase 1D) zullen dat deze maand gaan doen. 

 

 

Voortgang 1C/2AB/2D
De werkzaamheden van fase 1C (de Jumbo en de Optiek) zijn in juni door PHB gestart en de eerste heiwerkzaamheden hebben inmiddels plaats gevonden. Volgende week zal PHB starten met de eerste werkzaamheden voor fase 2AB. Dit betreft de renovatie van Riesewijk tot en met Bakker Bart. Later meer hierover!

Graag verwelkomen wij ook een tweede bouwkundig aannemer op de bouw. Akor uit Rijssen zal de vernieuwing van fase 2D met de Brasserie gaan uitvoeren. Met deze tweede uitvoerder op het werk blijft de snelheid van de vernieuwing er goed in zitten. Zij zullen dan ook deze maand starten met de eerste sloopwerkzaamheden.

 

 
 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag