Eerste fases van vernieuwing naderen afronding.

Er wordt momenteel een laatste hand gelegd aan onder meer het eiken hout op de penanten, de luifels, de verlichting en de reclamevoering. Ook zorgt het zink (dat nog matter wordt) voor een goede afsluiting van de luifel. De gerenoveerde winkels worden dus nu ook goed zichtbaar.
Blokhak, Bruna en Intertoys (fase 1B) zijn volop aan het afbouwen voor hun heropening. D-Reizen, Ami Kappers (fase 1A) en Primera (Fase 1D) zullen dat deze maand gaan doen. 

 

 

Voortgang 1C/2AB/2D
De werkzaamheden van fase 1C (de Jumbo en de Optiek) zijn in juni door PHB gestart en de eerste heiwerkzaamheden hebben inmiddels plaats gevonden. Volgende week zal PHB starten met de eerste werkzaamheden voor fase 2AB. Dit betreft de renovatie van Riesewijk tot en met Bakker Bart. Later meer hierover!

Graag verwelkomen wij ook een tweede bouwkundig aannemer op de bouw. Akor uit Rijssen zal de vernieuwing van fase 2D met de Brasserie gaan uitvoeren. Met deze tweede uitvoerder op het werk blijft de snelheid van de vernieuwing er goed in zitten. Zij zullen dan ook deze maand starten met de eerste sloopwerkzaamheden.

 

 
 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2017

zo dec 17
Koopzondag
za dec 23
Christmasshoppen
zo dec 24
Koopzondag
zo dec 31
Koopzondag