Nieuw in Colmschate:  Brasserie Bloom


Opening februari 2018

Over de komst van de brasserie naar winkelcentrum Colmschateis al veel gepraat en geschreven, maar nu wordt meer duidelijk over de invulling. De naam wordt Brasserie Bloom. De naam is een verwijzing naar de Flora, maar ook naar de bloei van het winkelcentrum, en natuurlijk de nieuwe zaak.

Eigenaar van Brasserie Bloom wordt Arjen Bouter. Arjen, geboren in Argentinië maar al jong verhuisd naar Nederland, zette al in 2000 zijn eerste stappen als horeca ondernemer. In verschillende steden heeft hij daarna zaken gehad, altijd daghoreca. Sinds 5 jaar heeft Bouter een onderneming in Deventer. Hij is van plan om alle ‘stukjes’ ervaring die hij in andere zaken heeft opgedaan, samen te voegen in deze nieuwe onderneming.

 

De nieuwe zaak gaat straks aanvoelen als ‘de huiskamer van Colmschate’. “Daar stemmen we de inrichting op af, het moet heel laagdrempelig zijn. Ook het aanbod wordt daar op afgestemd. Natuurlijk een heerlijke kop koffie, maar ook een lunchkaart waarvan tot 17 uur te bestellen is. Op die lunchkaart staan natuurlijk broodjes, maar ook bijvoorbeeld heerlijke eiergerechten. Later op de dag kunnen ook de meer bekende gerechten worden besteld. Uiteraard van hoge kwaliteit en bereid met verse ingrediënten.”

Brasserie Bloom krijgt straks een benedenverdieping, een terras en een entresol. Arjen Bouter ”We krijgen een permanent terras, dat ook kan blijven staan als de markt straks weer terug verhuist naar het midden van het winkelcentrum. Dat terras krijgt 40 zitplaatsen, lekker op de zon. Wij zorgen natuurlijk voor een mooi terras met bijbehorende parasols.
En ja, in de zaak komt ook een entresol. Vanaf deze ‘verdieping’ van 50 vierkante meter heb je straks een mooi uitzicht op het nieuwe winkelcentrum. De entresol is ook geschikt om met een groep te gaan zitten, of zelfs om er een vergadering te houden.”

De horeca ondernemer kan niet wachten tot hij de sleutel krijgt. “Volgens planning gebeurt dat al in november. Wij hebben dan nog wel enige tijd nodig om alles te installeren en in te richten. In februari volgend jaar gaan we zeker open!”
 

 

 

Plaats reactie

Koopzondagen & events 2018

zo mrt 25
Koopzondag
za mrt 31
Paasactiviteten
zo apr 29
Koopzondag
ma mei 07
Start moederdagactie
zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo okt 28
Koopzondag & Halloween
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
zo dec 09
Koopzondag
zo dec 16
Koopzondag
zo dec 23
Kerst koopavond & Christmasshoppen