Winkels

  • Logo
  • Kleine fotos
  • Kleine fotos
  • Kleine fotos
Naam
Bruna en postkantoor
Adres
Flora 201-203
Postcode
7422 LP
Plaats
Deventer
Telefoon
0570-767588
Fax
0570-767298
Beschrijving

Bij Bruna kun je terecht voor een grote hoeveelheid verschillende giftcards:

Bruna kaart
Nooit meer twijfel of je wel het goede cadeau hebt gekocht. Want met de Bruna kaart geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau, dat de ontvanger van de kaart zelf kan uitzoeken. Zo wordt winkelen bij bruna een cadeautje! Leuke artikelen om je bureau kleur te geven, alles voor je foto's natuurlijk boeken en tijdschriften maar ook de leukste kindercadeaus koop je bij Bruna.
De Bruna cadeaukaart is te koop in alle Bruna winkels maar niet op Bruna.nl. De kaarten zijn in elk gewenst bedrag te laden, minimaal 5,- euro. De kaart is na aankoop in de winkel meteen actief en kan zowel in de winkel als op Bruna.nl gebruikt worden als betaalmiddel.

Boekenbon
Het is een aantrekkelijk cadeau om te krijgen en om te gevn. Met een Boekenbon geeft u immers de wereld aan boeken cadeau! De Boenbon is verkrijgbaar in verschillende coupures: €10,- €15,- €20,- en een open waarde kaart welke oplaadbaar is tussen de €5,- en €250,-. De boekenbon is in te wisselen bij alle boekenwinkels en natuurlijk de Bruna winkels. Met de boekenbon kunnen ook ebooks gekocht worden op Bruna.nl.
 

VVV cadeaubon
De VVV bon is een (papieren) cadeaubon die het breedst besteedbaar is. De bon hoeft niet te worden opgewaardeerd bij de kassa, de bon kent 8 coupures tussen de €5,- en €50,-. De VVV bon is onbeperkt geldig.

 Bol.com

Met de Bol.com cadeaukaart heeft de ontvanger keuze uit het gehele assortiment: boeken, Cd's, DVD's, software, accessoires, games, mobiele telefonie en elektronica zoals digitale camera's, MP3-spelers en notebooks. De kaart is tussen de €5,- en €150,- opwaardeerbaar en is 3 jaar geldig.

Intratuin
De Intratuin cadeaukaart is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de €5,- en €150,- en in delen te besteden bij iedere vestiging van Intratuin. Het saldo is onbeperkt geldig.

Restaurant cadeau
Geef ook eens deze culinaire cadeaukaart of een avondje uit met RestaurantCadeau! RestaurantCadeau is te besteden bij meer dan 400 restaurants! Er kan zelf gekozen worden welk bedrag er op de cadeaukaart gezet wordt. Het minimum bedrag is €5,- en het maximum bedraagt €150,-. RestaurantCadeau is tot 1 jaar te verzilveren vanaf de dag van aankoop.

Nationale Bioscoopbon
De Nationale Bioscoopbon is per half november als digitale kaart verkrijgbaar en activeerbaar!

 

 

 

 

 

 

ITunes Gift Card
Het ideale cadeau voor de IPad, IPod en IPhone liefhebberszodat ze hun vroegere favoriete nummers kunnen herontdekken of bijblijven wat betreft de hotste hits, podcast, programma's en meer. met een ITunes Gift Card kunnen ze alle soorten digitaal amusement aanschaffen (ook apps) uit de App Store en dit overal op een IPad, IPod, IPhone of thuis met ITunes voor Mac of Windows afspelen. Verkrijgbaar in waardes van €15,- €25,- en €50,-. De kaart is een jaar geldig.

V & D Cadeaukaart
Met de V & D Cadeaukaart geef je altijd een handig en stijlvol cadeau waar de ontvanger nog een tijd lang plezier van heeft. De V & D Cadeaukaart is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de €5,- en €150,-.

H & M
Met de H & M cadeaukaart geef je een stijlvol cadeau wat in de smaak valt voor elke doelgroep. De H & M bon is 10 jaar geldig en kan tussen de €5,- en €150,-  worden opgeladen. De kaart is beschikbaar in twee kleuren: paars en groen.

Bongo
Met Bongo kies je voor originele beleveniscadeaus vol unieke ervaringen, dicht bij huis of verder weg. De schenker kiest het thema, de ontvanger bepaalt welk arrangement hij leuk vindt en wanneer hij zijn belevenis gaat ervaren. Je kunt intussen kiezen uit meer dan 40 verrassende thema's. Met Bongo geef je altijd een cadeau dat inspireert!

Persoonlijk: je kiest een thema dat het best bij de ontvanger past en geeft hiermee een
persoonlijke belevenis cadeau.
Keuze: de gever kiest uit bijna 50 verschillende thema’s het passende cadeau; de ontvanger
kiest uit de 20 tot 95 arrangementen in het boekje zijn of haar favoriete belevenis.
Alle belevenissen zijn precies beschreven zoals je ze kunt verwachten.
Compleet: de ontvanger betaalt de belevenis met de bon; je geeft dus een compleet
cadeau.
Dichtbij: Er is altijd een Bongo-belevenis bij jou in de buurt!

Bladcadeau
BladCadeau is een cadeaukaart voor een abonnement op een tijdschrift naar keuze, verpakt in een mooie cadeaubox. BladCadeau is verkrijgbaar in zeven varianten en kost €15, €25 of €50.
BladCadeau is makkelijk om te geven én leuk om te krijgen. Met ruim 60 verschillende tijdschriften zit er altijd wel iets leuks tussen.De Nationale Dinercheque
De Nationale Dinercheque is een extra feestelijke beloning, waarmee u een heerlijk avondje uit cadeau geeft. Met ruim 2.250 restaurants die deze culinaire cadeaubon accepteren, is er altijd wel een restaurant in de buurt waar de cheque van pas komt. Van eetcafé tot een sterrenrestaurant. Lekker uit eten is altijd een echt verwen-cadeau! De Nationale Dinercheque is een papieren bon en deze is onbeperkt geldig.

 

 

De Fashioncheque
Fashioncheque is de algemene modecadeaubon van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen. Fashioncheque is er voor iedere maat en smaak. Fashioncheque is in meerdere keren te besteden tot het tegoed op is. De fashioncheque is verkrijgbaar in de kleuren: zwart en roze (verpakking kost €0,97) en al op te waarderen vanaf €5,-.

Openingstijden
maandag   09.00 - 18.00 uur
dinsdag   09.00 - 18.00 uur
woensdag   09.00 - 18.00 uur
donderdag   09.00 - 18.00 uur
vrijdag   09.00 - 20.00 uur
zaterdag   09.00 - 18.00 uur


De openingstijden van het ING-servicepunt en de Post.nl-balie zijn gelijk aan de winkelopeningstijden.
  • Grote fotos
  • Grote fotos
  • Grote fotos

Koopzondagen & events 2018

zo mei 27
Koopzondag
za juni 16
Vaderdag event
zo juni 24
Koopzondag
di juli 24
Kleedjesmarkt
di aug 28
Kleedjesmarkt
zo sept 30
Koopzondag & Modedag
zo nov 25
Koopzondag
zo dec 02
Koopzondag & Pietenfestival
za dec 22
Kerst koopavond & Christmasshoppen
zo dec 23
Koopzondag
zo dec 30
Koopzondag