2024

13 Jul

tijd

11.00 - 16.00

Locatie

Plan je route

Terug

Mini-talentenjacht in winkelcentrum Colmschate
Meld je nu aan!

Op zaterdag 13 juli, dus net voor de schoolvakanties, organiseert winkelcentrum Colmschate haar jaarlijkse ‘Summer Vibes Chill Party’. Tijdens dat evenement zijn er tal van zomerse dingen te doen, te proeven en te beleven in het winkelcentrum, waaronder 1 totaal nieuw onderdeel: de mini-talentenjacht!

Kom in de stemming
Ga je deze zomer naar de camping of naar een of ander mooi hotelresort, dan is er vrijwel altijd veel entertainment. Op één van de avonden is er dan meestal ook wel een toffe talentenjacht voor kinderen. Om iedereen alvast voor te bereiden op deze zomerse feestelijkheden kun je alvast in de stemming komen door de mini talentenjacht in winkelcentrum Colmschate.

T/m 12 jaar
De mini-talentenjacht is er voor kinderen tot en met 12 jaar oud. Zij mogen echt álles laten zien waar ze goed in zijn, van gitaar spelen tot zingen en van het hooghouden van een bal t/m het dansen met een hoepel. De talenten worden getoond op een podium op het centrale plein, voor een (groot) publiek. Uiteraard is er ook een jury die de winnaars van de talentenjacht bepaalt. Elke deelnemer aan deze show ontvangt een kleine attentie, maar daarnaast zijn er cadeaubonnen van Intertoys te winnen:


1e prijs - cadeaubon t.w.v. € 100,00
2e prijs - cadeaubon t.w.v. € 75,00
3e prijs - cadeaubon t.w.v. € 50,00Aanmelden
Als het je leuk lijkt om mee te doen, dan kan 1 van jouw ouders of begeleiders je nu al aanmelden! Stuur een e-mail naar info@colmschate.com met daarin:
- Naam
- Leeftijd
- Wat je gaat laten zien of horen


 
Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2024

13 juli

tijd

11.00 - 16.00

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open