Algemene informatie

Winkelcentrum Comschate
Flora 191B
7422 LT Deventer


Plan je route

Naar contactformulier

Bereikbaarheid

Op de fiets naar Winkelcentrum Colmschate?

 • Optie 1 vanuit het Oosten (o.a. Bathmen en Holten)

  Vanuit het Oosten: volg de borden Deventer. Je komt dan aanrijden via de Holterweg.
  Sla hier linksaf bij de verkeerslichten van de kruising Holterweg/ Salomonszegel. Na 40 meter vind je het winkelcentrum aan de rechterzijde. 

 • Optie 2 vanuit het westen (Deventer Centrum)

  Volg vanuit het westen de borden Deventer. Via de IJsselbrug kom je Deventer binnen. Sla op de rotonde rechtsaf, bij de volgende verkeerslichten linksaf (kruising Kazernestraat Mr. H.F. de Boerlaan). Sla bij de volgende verkeerslichten (voor hogeschool Saxion) rechtsaf, de Holterweg op.
  Volg de Holterweg circa 3,5 kilometer tot voorbij Sportcenntrum De Scheg. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf, je rijdt nu direct winkelcentrum Colmschate op. 

 • Fietsparkeren

  In winkelcentrum Colmschate zijn ruime parkeermogelijkheden voor de fiets. Er zijn fietsenstallingen ter hoogte van de beide supermarkten, aan de achterzijde van de Zeeman, aan de zijkant van de bibliotheek en aan de zijkant van Pets&Co. Daarnaast kunnen fietsen worden gestald aan de achterzijde van Riesewijk fietsen. 

Met de auto naar Winkelcentrum Colmschate?

Het Winkelhart van Colmschate vindt u in de gemeente Deventer, nabij afrit Deventer-Oost van de snelweg A1 en zeer nabij NS station Deventer-Colmschate. Het winkelcentrum ligt dan aan de weg Deventer-Holten (N344) tegenover sport- en recreatiecentrum De Scheg.

Plan uw reis via Google Maps

Met de bus naar Winkelcentrum Colmschate?

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met de bus, met maar liefst 4 lijnen.

Plan uw reis via www.9292.nl

 • Lijn 5

  Dit is de meest rechtstreekse busverbinding tussen het station in Deventer en winkelcentrum Colmschate. De lijn rijdt 2-4x per uur* via het Deventer ziekenhuis en wijk De Vijfhoek.

 • Lijn 1

  Deze lijn rijdt 2x per uur* vanaf het busstation Deventer naar Rivierenwijk, de Snippeling, Colmschate en Blauwenoord. U stapt uit bij de halte 'Winkelcentrum colmschate'.

 • Lijn 6

  Deze lijn rijdt 1-2x per uur* vanaf het (bus) station in Deventer naar winkelcentrum Colmschate. Deze lijn doet verder de Snippeling, Colmschate Zuid, Handelspark en Het Bramelt aan.

 • Lijn 160

  Dit betreft de streekbus tussen (bus)station Deventer en Rijssen, via Bathmen, Dijkerhoek en Holten. De bus rijdt deze route 1-2x per uur*. U stapt uit bij de halte 'De Scheg', aan de overzijde bevindt zich winkelcentrum Colmschate.

Met de trein naar Winkelcentrum Colmschate?

Plan uw reis via www.9292.nl

 • Stoptrein Deventer - Almelo

  Stoptrein Deventer - Almelo (v.v.),  uitstappen op station Deventer-Colmschate, het winkelcentrum ligt dan op ca. 200 meter zuidwaarts.

Heb je een vraag of opmerking aan de winkeliersvereniging? Vul het contact formulier in.

Bedankt voor het bericht

1 van de 49 winkels zijn open