2-miljoenste bezoeker

2023

14 okt

Terug

Op zaterdag 14 oktober ontving winkelcentrum Colmschate haar 2-miljoenste bezoeker van dit jaar! De winkeliersvereniging wilde dit heugelijke moment niet zomaar voorbij laten gaan en maakte er voor deze bezoeker een waar feestje van!

Maartje van Rijsbergen was op het juiste moment en de juiste plek! Zij was de 2-miljoenste bezoeker, terwijl zij in winkelcentrum Colmschate liep samen met haar man Siebe en de kinderen Joeke en Baukje.

Prijzenpakket
Het prijzenpakket werd namens alle winkeliers uitgereikt door Lobke Bulder, eigenaresse van de Bruna op de Flora. Het enorme prijzenpakket dat door Maartje van Rijsbergen werd gewonnen, is samengesteld door vrijwel alle winkels in het winkelcentrum. Maartje en haar gezin hebben daardoor een volledig palet aan cadeaus gewonnen: van boodschappenpakket tot een verzorgingspakket en van sjaal tot rookworst. De familie Van Rijsbergen zal de komende tijd vaak in winkelcentrum Colmschate te vinden zijn, gezien ook de vele cadeaubonnen die nog besteed moeten worden.

Meer dan 2,5 miljoen bezoekers dit jaar
De 2-miljoenste bezoeker kon worden bepaald aan de hand van de klantentellers die in winkelcentrum Colmschate hangen. In dit systeem worden bezoekers anoniem geteld, waardoor goed te bepalen is wanneer er een dergelijke mijlpaal te vieren is.
Naar verwachting staan de klantentellers aan het einde va het jaar op zeker 2,5 miljoen bezoekers, een absoluut record voor winkelcentrum Colmschate


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2023

14 okt

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open