27 maart: Koopzondag & proef het seizoen!

2022

15 mrt

Terug

Bekijk de nieuwe mode & kom proeven!

Modeshows
De diverse modewinkels hebben hun handen ineen geslagen en laten het aanwezige publiek de voorjaars- en zomercollecties zien op 2 podia in het winkelcentrum. Elk heel uur is er een show te zien. Je krijgt natuurlijk de mooiste kleding te zien voor dames en heren en voor kinderen, maar daarnaast bijvoorbeeld ook de nieuwste sport collectie en de nieuwste schoenentrends.
De shows zijn r om 12, 13, 14, 15 en 16 uur.
Deelnemende winkels aan de shows: Qinn womenswear, Okay Fashion, BijOns, Buitink Sport 2000, terStal, Zeeman, CoolJay, Schuurman schoenen en MyJewellery.

Kom het voorjaar proeven!
In een nieuw seizoen zijn er natuurlijk ook altijd nieuwe lekkere dingen te vinden in de winkels. Om daar kennis mee te maken, is er tijdens de koopzondag een heerlijke proeverij!

Wat kun je allemaal gratis komen proeven?
Er zijn veel verschillende dingen die geproefd kunnen worden, zolang de voorraad strekt. Bij G&W De esculaap bijvoorbeeld, daar kun je proeven van alcoholvrije wijn of hun speciale limonade. Bij Bakker Bart vind je heerlijke chocolade twisters en bij Keurslagerij Dalhuisen hebben zij hun nieuw ontwikkelde Italiaanse grillworst voor u klaarliggen. Of loop even naar Multivlaai, waar u kennis kunt maken met macarons, canneloni’s en bonbons.
Bij de viszaak kun je genieten van stukjes haring op roggebrood, bij Kaasland natuurlijk van kaas, maar ook van stukjes harde worst en bij Bakkerij Nollen kun je kennismaken met producten uit hun nieuwe chocoladelijn. 1 deur verder vind je Indomas, met overheerlijke spekkoek! Ook de supermarkten doen aan deze leuke actie mee, bij Albert Heijn zijn mini appelflappen te proeven en bij Jumbo vind je diverse hapjes (snacks) voor bij de borrel.
Alle deelnemende winkels zijn duidelijk herkenbaar aan de opvallende, paarse tent.

Kom dus genieten van al het nieuwe dat het nieuwe seizoen met zich mee brengt en zet zondag 27 maart in uw agenda!

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2022

15 mrt

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

47 van de 49 winkels zijn open