26 juni: koopzondag & live muziek!

2022

09 mei

Terug

Koopzondagen in winkelcentrum Colmschate zijn gezellig en leuk, niet in de laatste plaats omdat dan ook echt alle winkels geopend zijn! Maar ook omdat er altijd wat bijzonders te beleven is op deze dagen! Ook voor zondag 26 juni staat er weer iets leuks op het programma, want tussen 12.00 en 17.00 uur kun je komen genieten van live muziek van The Lenny M band, de Hanzestadband, Siebren The Young en Henk Keizer!

De Hanzestadband
De Hanzestadband is een bigband die bestaat uit 20 enthousiaste musici uit Deventer en omstreken en staat onder leiding van trompettist Arjan Stam. Quotes van publiek: “Echt een geweldige show!”, “Wauw, wat een band!” De optredens zijn heel divers. De band trad op tijdens diverse evenementen en festival, zoals bijvoorbeeld het Big band Festival in Goor, Theater de Meerpaal Dronten, Muziekkoepel Worp Deventer , Kerstgala Zutphen, concerten in Cultuurhuus Braakhekke en diverse feesten en bruiloften.
Op het repertoire staan bekende bigband classics van o.a. Count Basie, Frank Sinatra, Michael Bublé, Chaka Khan, Alain Clark en Ruben Hein. De stijlen variëren van swing tot pop, blues en latin.

The Lenny M band
Deze enthousiaste groep wisselende muzikanten onder de leiding van Lennard Mellema (Lenny M) spelen pop hits van nu en toen op het podium op het centrale plein in het winkelcentrum. Reken op klassieke meezingers, mooie ballads en swingende dans muziek. Wanneer de Lenny M band langs komt is stil zitten geen optie!

Siebren The Young
Siebren The Young (Siebren Zijlstra, 1997) is een Singer-Songwriter uit Arnhem. Sinds zijn 8e heeft hij al de gitaar in handen en sinds 14e is hij ook al bezig met het schrijven van eigen materiaal. Siebren verwerkt in zijn songs gegronde gevoelens en ervaringen die hem zijn overkomen. Siebren is op het moment druk bezig met opnames voor zijn eerste EP bestaande uit 10-tal eigen songs. Live zal hij zijn eigen songs ten gehore brengen in combinatie met songs van o.a. John Mayer, James Taylor en Jackson Browne en enkele andere artiesten op wie de muziek van Siebren lijkt.

Henk Keizer
Deze fingerstyle gitarist, zanger en entertainer speelt diverse stijlen, maar met name pop uit de jaren '60 -'90. Hij is bekend van grote en kleinere podia en heeft ook al op radio & TV opgetreden. Hij stond zelfs al eens in het voorprogramma van Normaal en werkte samen met meerdere artiesten. Zijn motto is "older and gray still here to stay.

Alle optredens zijn op de koopzondag van 26 juni, tussen 13.00 en 17.00 uur, op meerdere plekken in winkelcentrum Colmschate.
Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2022

09 mei

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open