3 dagen schaatsbaan en winterterras

2018

11 dec

Terug

Kerstkoopzaterdagavond: 22 december!

In het weekend van 21, 22 en 23 december is het kerstfeest in winkelcentrum Colmschate. 3 dagen lang kun je genieten van de schaatsbaan en het winterterras en wordt de rode loper letterlijk uitgelegd! Op zaterdagavond 22 december gaat het helemaal los, dan is er op diverse plekken live muziek en zijn er leuke attracties voor de kinderen.

Schaatsbaan en winterterras
Op vrijdag tot en met de koopzondag (21 t/m 23 december) kun je komen schaatsen op de schaatsbaan die op het centrale plein ligt. Je hoeft niet eens schaatsen mee te nemen, want die leen je gewoon bij de baan. Helemaal gratis! Super leuk om op dit baantje jouw schaatsmoves uit te proberen!
En wil je zelf niet schaatsen? Kom dan gezellig kijken naar de verrichtingen van anderen, want rondom de schaatsbaan staat een super leuk en gezellig winterterras. Op dat terras kun je onder andere genieten van glühwein, chocolademelk of een lekkere, verse oliebol!

Kerstkoopzaterdagavond
Op zaterdagavond 22 december zijn alle winkels in winkelcentrum Colmschate geopend. Dat wordt lekker en heel gezellig shoppen, want er is van alles te beleven tijdens die avond. Er is op 32 plekken in het winkelcentrum live muziek en voor de kinderen rijdt er een treintje en is er een zweefmolen. Kinderen mogen hierin gratis mee! Daarnaast is het winkelcentrum mooi ‘aangekleed’ met vuurkorven en andere gezelligheid.

Glowparade
Ook dit jaar is er weer een glowparade! Vanaf 19 uur op de zaterdagavond kunnen kinderen gratis een glowarmband of ander accessoire komen ophalen. Daarna is er om 19.30 onder muzikale begeleiding tijd voor de parade over het winkelcentrum. Uiteraard loopt de kerstman daar zelf ook in mee!

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2018

11 dec

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

44 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten