8 juli: Summer Vibes Chill Party!

2023

19 jun

Terug

Op zaterdag 8 juli gaan we ons weer onderdompelen in zomerse sferen, want dan is het weer tijd voor de Summer Vibes Chill Party! Tijdens dit leuke feest is er van alles te zien, te doen en te beleven in winkelcentrum Colmschate! Kom genieten van de leuke aankleding van het winkelcentrum, van de zomerse klanken of ga zomaar naar huis met een toffe prijs, gewonnen met de muziekbingo!

Muziekbingo met Rhandy Bishop
Weet je wat een muziekbingo is? Tijdens dit spel draait de DJ stukjes van bekende zomerhits. Heb jij de titel en artiest van deze hit op jouw bingokaart staan? Dan mag je die wegstrepen! En heb je een volle rij of zelfs een vollekaart? Dan kun je zomaar 1 van de geweldige prijzen winnen! De prijzen zijn elke ronde anders, maar varieren van boodschappenpakket, tot geurenset en van gezelschapsspel tot barbecuepakket. Nog leuker: meedoen koste helemaal niets! Je mag dus gratis meedoen, maar kom wel op tijd want het aantal deelnemers is beperkt.
De DJ is niemand minder dan Rhandy Bishop, dus het wordt sowieso één groot feest!  

Zomerfruit proeverij
Ben jij gek op zomerfruit? Kom dan lekker een bakje fruit scoren in het winkelcentrum! Je vindt de stand op het grote plein, waar 2 medewerkers je helemaal gratis een klein bakje zomerfruit gaan geven. Heerlijk zomers en lekker gezond! Ook hier geldt weer: zolang de voorraad strekt.

Live muziek
Naast de muziek die van de bingo afkomt, zijn er meerdere live optredens van de Carribean Brass band. Deze 7-koppige band hoor je al van verre aankomen met hun opzwepende caraibische drums. Gaaf om te zien én om te horen!

Schatgraven in de zandbak XXL
Kinderen kunnen van 11.00 - 18.00 uur komen schatgraven in de enorm grote zandbak dievoor de Intertoys wordt gebouwd. Lekker spelen met zand, met schepjes en zeefjes en zoeken naar muntjes! Want het kind dat een muntje vindt, mag daarmee gelijk een gratis softijsje gaan halen!
Speciaal voor de kinderen is er een springkussen én een leuke zweefmolen. En het leuke? Alles voor de kinderen is helemaal gratis!


Timetable
11:00 - 16:00 uur: schatgraven in de XL-zandbak, springkussen, zweefmolen & uitdelen van fruit
12.30 – 12.50 Caribbean Brass Band
13.00 – 13.45 Muziekbingo
13.45 – 14.05 Carribean Brass Band
14.15 – 15.00 Muziekbingo
15.00 – 15.20 Carribean Brass Band
15.15 – 16.00 Muziekbingo

Bij de muziekbingo: circa 10 minuten vooraf worden de bingokaarten uitgeeld. Kom op tijd, want dat aantal is beperkt. 


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2023

19 jun

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open