9 juli: Summer Vibes Chill Party

2022

27 jun

Terug

De summer Vibes Chill Party is hét event in voorbereiding op jouw komende zomervakantie! Kom op zaterdag 9 juli genieten van zomerse muziek, doe (gratis) mee aan de zomerbingo, kom een (alcoholvrije) cocktail scoren of laat jouw kinderen lekkeren spelen en schatgraven in de zandbak XXL!

Zomerse muziekbingo
Niemand minder dan Rhandy Bishop presenteert deze super bingo live op het grote plein. Maak kans op super fijne, zomerse prijzen door de zomerse liedjes te raden, af te strepen en bingo te halen!
Hoe werkt het?
- Kom een kwartier voor het begin van de bingo naar het grote plein en haal gratis een bingokaart bij de DJ Booth. Per ronde zijn er maximaal 100 bingokaarten bechikbaar, dus op=op!
- Rhandy Bishof draait steeds een ander, heel bekende song. Raad de titel van deze song en streep het af op de bingo-kaart
- Vooraf heeft Rhandy duidelijk gemaakt of er wordt gestreden voor bijvoorbeeld de bovenste rij, onderste rij of volle kaart
- Heb je alles afgestreept? Roep dan zo hard als je kan BINGO en als alles klopt win jij de prijs!
Er zijn 3 grote rondes muziekbingo. Deze starten om  12.30 / 13.45 en 14.45 uur.

Carribea Brass Band International
Deze warmbloedige band komt naar Colmschate met 5 percussionisten en 2 prachtige danseressen. Met elkaar zorgen zijn voor een tropische, caïbische sfeer op het winkelcentrum. Deze band speelt sets van ongeveer 20 minuten,ongeveer om 13:30 / 14:30 en 15:30. 

Cocktailbar – Barstories
Kom kijken naar de workshop cocktail maken en geniet zelf ook van een heerlijke, alcoholvrije cocktail die heren van Barstories ter plekke maken! Detiki bar is super tropisch aangekleed en je vindt deze op het centrale plin.

Zandbak XXL
Ter hoogte van Intertoys vind je een XXL-zandbak. Kinderen kunnen daarin schatgraven naar muntjes, die ze direct kunnen inwisselen voor een ritje in de draaimolen! Zelf kun je lekker neerstrijken in één van de strandstoelen bij de grote zandbak. Voor kinderen zijn nog meer leuk attracties.

Food
Kom lekker eten en proeven van lekkernijen als barbecueworst, saté en speciale tropische lekkernijen!

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2022

27 jun

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

48 van de 49 winkels zijn open