Action naar winkelcentrum Colmschate

2018

13 jun

Terug

Op 6 juni tekende Action een huurovereenkomst voor 10 jaar voor een vestiging in winkelcentrum Colmschate. De winkel wordt ongeveer 1.000 m2 groot, en komt op de eerste verdieping van het nieuw te bouwen blok tussen Zeeman en Bakker Bart. De plek waar eerder winkels als Gall & Gall, slager en bloemenwinkel gevestigd waren. Action krijgt een entreepartij op de begane grond, tegenover Qinn Mode, waar bezoekers met roltrappen en een lift naar de eerste verdieping kunnen.

De planning is dat bij een voorspoedig bouwproces dit bouwblok in het voorjaar 2019 gereed is, zodat in maart 2019 de nieuwe Action ook open kan voor het publiek.

Richard Reulink, namens DVP planontwikkeling en in opdracht van HB Capital verantwoordelijk voor de verhuur en de planvorming, reageert verheugt: “Inmiddels zijn er al 30 winkels vernieuwd, vergroot en/of verhuisd. Met de heropening van de vergrote Albert Heijn in de eerste week van juni en de komst van Action begin volgend jaar, bereiken we een nieuwe mijlpaal in de vernieuwing van Colmschate. Het is heel bijzonder dat we niet alleen alle bestaande winkels vernieuwen, maar ook heel gericht nieuwe huurders, met nieuwe formules toevoegen. En dus nu na het toevoegen van eerder al Bakker Nollen, Groentezaak De Koopman, Brasserie Bloom en straks ook keurslagerij Dalhuisen, nu dus ook een ook Action! Hoe bijzonder; en in alles erop gericht om het totale aanbod compleet en aantrekkelijk te maken voor de bezoekers van winkelcentrum Colmschate”.

Voorzitter van de winkeliersvereniging, Henk Vrielink, is uitermate blij met de komst van de Action: “Het is natuurlijk een grote klantentrekker. De winkel juist op die locatie zorgt ook voor een goede doorstroming van consumenten naar het midden deel van het plein. Het is erg goed voor de aantrekkingskracht van het winkelcentrum”. In de wetenschap dat ook het parkeren uitgebreid wordt tot 550 parkeerplaatsen (onder andere door extra parkeerplaatsen ter plaatse van het parkeerterrein aan de Salomonszegel en ter plaatse van de pompstationlocatie begin 2019) gaan we er vanuit dat er een goede mix van winkels en parkeervoorzieningen ontstaat.

De Action staat bekend om zijn zeer verrassende en snel wisselende productaanbod. Uiteraard ook bekend van de zeer lage prijzen in een grote diversiteit aan product categorieën. Van doe het zelf tot was en reiniging en van tuin tot linnengoed. Action verkoopt een groot aantal A-merken en huismerken en doet ondanks de lage prijs geen concessies aan kwaliteit en veiligheid.

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2018

13 jun

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open