Grootse opening winkelcentrum Colmschate 18 & 19 oktober

2019

07 okt

Terug


Na een uitgebreide verbouwing staat het gloednieuwe winkelcentrum Colmschate weer helemaal klaar om je gastvrij te ontvangen. Een heel bijzondere mijlpaal die we natuurlijk graag samen met alle bewoners en bezoekers van Colmschate vieren. Daarom staan vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober geheel in het teken van de heropening: twee dagen boordevol feestelijke evenementen voor jong en oud!

Feestelijke vlaggenparade 

Vrijdag 18 oktober beleeft Colmschate haar officiële openingsmoment in aanwezigheid van de burgemeester. Zijn druk op de knop vormt het startsein voor een feestelijke vlaggenparade, aangevoerd door opvallende, levensgrote steltlopers. Deze bijzondere figuren worden gevolgd door een optocht met wapperende vlaggen. Zo ontstaan kleurrijke linten van mensen die zich naar het centrum van het plein begeven om gezamenlijk het winkelcentrum te openen. Een visueel én muzikaal spektakel dat je niet mag missen!


Spectaculaire muzikale openingsshow 

Ook op zaterdag 19 oktober valt er de hele dag nog van alles te beleven. Allereerst zorgen de ondernemers van het winkelcentrum voor het perfecte begin van deze dag. Neem ’s ochtends plaats aan een van de vele lange tafels die in het centrum zijn geplaatst, maak gezellig een praatje met degene naast je en geniet samen van een heerlijk luxe ontbijt.

 

Unieke interactieve bingo 

In de middag is het tijd voor een bingo zoals je nog nooit hebt meegemaakt: de interactieve bingo van Colmschate! Hier geen saaie getallen die één voor één worden omgeroepen, maar een heus spektakel voor je ogen én oren. Kijk en luister naar de diverse getallen, speciale effecten, tunes, dansjes, liveperformances en bekende nummers en streep door wat je hoort, ziet en meemaakt. Natuurlijk staan de winkeliers garant voor vele prachtige prijzen die je kunt winnen met dit hilarische spel. Dus kaart in de ene hand, stift in de andere en strepen maar!

 

Wijnreis rond de wereld 

Aan het einde van de middag wordt het feestelijke openingsweekend afgesloten met een wel heel bijzondere wijnproeverij. Maak een reis rond de wereld en proef de heerlijke wijnen uit diverse bekende wijnlanden en -streken. Voor iedere deelnemer staat een wijnglas klaar waarmee je zelf langs de verschillende landen stands kunt gaan om te proeven. Een gezellige afsluiting waarbij we gezamenlijk op het vernieuwde winkelcentrum Colmschate proosten!

  

Win een jaar lang gratis autorijden 

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2019

07 okt

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

2 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten