Kaartverkoop 'Eten met de pieten'

2019

12 nov

Terug

De kaartjes voor het 'eten met de pieten', onderdeel van het pietenfestival dat op 1 december plaatsvindt, zijn vanaf zaterdag 16 november verkrijgbaar bij Jumbo Hans Kok, Bruna en Gall & Gall in ons winkelcentrum. De prijs voor een kaartje bedraagt 1 Euro. 

Eten met de pieten
Dit onderdeel wordt al voor de 15e keer gehouden en is steeds weer een enorm succes. Kinderen beleven hierbij in 45 minuten een enorme hoeveelheid plezier. Zij krijgen een overheerlijk eetpakketje, wat te drinken en ook nog eens een cadeautje!
Wat gebeurt er precies? Kinderen komen met hun begeleider (hij/ zij heeft geen kaartje nodig) het pand binnen en krijgen een eetpakketje en wat lekkers te drinken. Zij gaan ermee naar de gedekte tafels die al klaar staan en waar een aantal zwarte pieten op hen staan te wachten. Dat wordt smullen!!
Als de kinderen het eten op hebben dan start de discopiet de muziek en barst het feest los! Er wordt gezongen, gedanst en veel gelachen. Na 45 minuten zit het feest er op en verlaten de kindertjes het pand om zich verder te vermaken op het winkelcentrum, bij het grote podiumfeest, in de Pieten Express of bij het pieten diploma.

 Het 'Eten met de pieten' vindt dit jaar plaats op zondag 1 december. Het vindt niet plaats in een tent, maar in het leegstaande pand naast de Action.  
 Het reserveren van kaartjes is helaas niet mogelijk.

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2019

12 nov

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

3 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten