Keurslager Dalhuisen geopend in winkelcentrum Colmschate

2019

17 apr

Terug

Vol trots hebben René en Astrid Dalhuisen hun winkel getoond aan alle bezoekers die tijdens het ‘open huis’ naar de gloednieuwe winkel zijn gekomen. Moe van al het werk, maar stralend van blijdschap hebben zij de nieuwe, ruimere vitrines vol vlees en fijne maaltijden laten zien.

Uit het jasje gegroeid
De Keurslagerij van het ondernemersechtpaar was eerst te vinden in winkelcentrum De Vijfhoek. “Maar daar zijn we uit ons jasje gegroeid”, vertelt Astrid. “Er was niet genoeg ruimte om al onze lekkere producten goed te kunnen laten zien. We hebben in de nieuwe winkel meer ruimte om het goed te tonen. Ook is het assortiment maaltijden uitgebreid, en voor deze tijd ook heel belangrijk: we kunnen alle barbecueproducten goed laten zien!”

Barbecueseizoen
Het heerlijke weer is weer begonnen en dus komt het barbecue seizoen er weer aan, daarom pakken ze in de Keurslagerij flink uit met de lekkerste producten. De met goud bekroonde barbecue worsten en de eveneens bekroonde én befaamde spareribs hebben natuurlijk een mooie plek in de nieuwe vitrine gekregen. Maar ook veel andere lekkere producten voor op de barbecue haal je bij Dalhuisen.

Lokaal rundvlees
Het rundvlees komt voornamelijk van dikbilkoeien van een kleine boerderij in Warnsveld. Zij worden hier gemest op diervriendelijk wijze. Deze boer mest alleen koeien voor onze slagerij en voor de slagerij van onze ouders. Op deze boerderij hebben de koeien alle rust om te groeien, waardoor zij een heerlijke, zachte vleessmaak kunnen ontwikkelen.

Kom kijken en beleven
Wilt u de heerlijke producten van Keurslagerij Dalhuisen zelf komen zien en beleven? Kom dan naar de winkel, middenin winkelcentrum Colmschate. De slagerij is dagelijks geopend van 08.00-19.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur.


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2019

17 apr

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

41 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten