Keurslager Dalhuisen opent op 12 april!

2019

27 mrt

Terug

Er wordt momenteel al hard gewerkt in het pand, onder de toekomstige Action in winkelcentrum Colmschate. Leidingen worden gelegd, een vloer wordt gemaakt en een prachtig interieur begint langzaam vaste vorm aan te nemen.
In het pand opent op 12 april de gloednieuwe Keurslagerij van René en Astrid Dalhuisen. Na 17 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de Vijfhoek werd steeds duidelijker dat het pand te klein werd, de zaak groeide uit het jasje. Na meerdere opties te hebben overwogen viel hun oog op het, toen nog te bouwen, pand in Winkelcentrum Colmschate. 

 Astrid Dalhuisen: “We zijn echt blij. We vinden het leuk om naar de Flora te verhuizen. Het is ook wel spannend, maar het is een leuke, nieuwe uitdaging. We spreken veel met mensen natuurlijk en het is goed te horen dat er zoveel aangeven gewoon klant bij ons te blijven. We zullen ze daarin zeker niet teleurstellen, want we krijgen echt een prachtige zaak. Het wordt een warme en gezellige winkel, met hetzelfde team en de producten en service zoals men al van ons gewend is.”
In de winkel krijgen René en Astrid meer mogelijkheden om het assortiment ruimer te laten zien. Ook komt er meer ruimte voor het aanbod van maaltijden, waarnaar volgens de slager steeds meer vraag is. 

 Open huis
De winkel opent op vrijdag 12 april, maar een dag ervoor is iedereen van 16.00 – 21.00 uur van harte welkom in de nieuwe winkel. Het volledige team is dan aanwezig en men laat u, onder het genot van een hapje en drankje, graag de nieuwe zaak zien.

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2019

27 mrt

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

2 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 19.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten