Moeders worden verwend op Winkelcentrum Colmschate

2022

03 mei

Terug

Liefste mama verkiezing, Pop Up High Tea & ritje in Limousine

Op 8 mei is het alweer Moederdag. Op het leukste winkelcentrum van Deventer; waar je gratis kan parkeren en zeker kunt slagen voor een mooi cadeau voor je moeder, vieren we dat! Het winkelcentrum gaat op zoek naar de allerleukste en -liefste moeder van Colmschate en omstreken.

Hoe doen we dat? 
Houd onze onlinekanalen goed in de gaten of vul het deelnameformulier in dit magazine in! Uit alle inzendingen wordt één mama getrokken en zij krijgt van alle winkels een cadeautje. Ze wordt echt helemaal in de watten gelegd. Hoe cool is dat! We halen haar thuis op met een prachtige limousine en brengen haar naar het winkelcentrum. En dan kan er geshopt worden! Ze gaat met een personal shopper langs alle winkels. Omdat je van winkelen hongerig wordt, krijgt de winnende mama ook nog een heerlijk verzorgde lunch aangeboden. Uiteraard wordt ze met alle cadeautjes weer netjes met de limo thuisgebracht.
Het bijzondere is dat terwijl deze uitverkoren mama shopt, iedereen een ritje in de limousine mag maken. Dus kom jij ook?
Met een compleet winkelaanbod is er voor iedere moeder wel wat moois te vinden op WC Colmschate; van Bloembinderij Stempher voor een bloemetje, Bruna voor een mooi boek, diverse kledingwinkels met hippe accessoires en verschillende drogisterijen en parfumerieën tot diverse versproducten zijn er te koop. Vergeet ook Indomas en de slijterij voor een drankje dat je moeder lekker vindt niet. Veelzijdig en comfortabel inkopen doen, daarvoor moet je op ons mooie winkelcentrum met een breed aanbod aan winkels zijn!


Pop-Up High Tea
Om het nog leuker te maken zijn er Pop-Up High Tea’s op de terrassen in ons winkelcentrum. Een opvallend theater-duo beweegt zich voort tussen het publiek en laten enkele mama’s genieten van een lekker kopje thee.


Waar en wanneer?
Moederdag winkelcentrum Colmschate
Zaterdag 7 mei
Tussen 12:00 en 16:00 uur.
Geef je mama snel op en vertel waarom zij de liefste mama van Colmschate en omstreken is. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Tot ziens op winkelcentrum Colmschate.


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2022

03 mei

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

47 van de 49 winkels zijn open