.

2020

14 apr

Terug

Online modeshow

Diverse modewinkels hebben de handen ineen geslagen en organiseren een online modeshow! Deze show zal in 3 delen worden getoond, op:
Vrijdag 17 april, om 11.00 uur
Dinsdag 21 april om 11.00 uur
Vrijdag 24 april om 11.00 uur.
De online modeshows zijn te zien op Facebook en op YouTube.
Het eerste filmpje, van 17 april vind je hier: https://youtu.be/W_peH2ozJDs

Aan de modeshows doen de volgende winkels mee: Buitink Sport 2000, Qinn Womenswear, Bij Ons, terStal, Okay Fashion & jeans, Schuurman Schoenen, CoolJay en Shoeby. Door deze combinatie is er voor elke doelgroep kleding te zien, voor dames- en heren, maar ook bijvoorbeeld sport- en kinderkleding. Doordat meerdere winkels er aan meedoen is er kleding te zien in diverse prijsklassen. 


Regels RIVM
De online modeshow is bedacht om kledingwinkels beter voor het voetlicht te brengen. In deze huidige tijd van de Corona-crisis vinden veel (lokale) kledingwinkels het lastig om hun artikelen aan de man of vrouw te vbrengen. Door deze modeshow vestigen deze winkels de aandacht weer op zich.
de online modeshow wordt gemaakt met inachtneming van alle regels van het RIVM. Er wordt afstand gehouden, alle hygiëneregels worden in de praktijk gebracht en er zijn nooit meer mensen dan noodzakelijk in het pand aanwezig. De modellen blijven altijd op ten minste 2 meter afstand van elkaar en zij komen aan de achterzijde het pand binnen, lopen over de catwalk en lopen het pand direct aan de voorzijde weer uit. 

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2020

14 apr

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

47 van de 49 winkels zijn open