Start jouw eigen Kipperij in winkelcentrum Colmschate!

2023

27 feb

Terug

Misschien wordt jouw droom binnenkort wel werkelijkheid: het starten van je eigen onderneming in het bruisende Deventer. Kipperij zoekt een enthousiaste ondernemer voor een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Colmschate en jij kunt de eigenaar worden. Leuk!
Kipperij zoekt een franchiseondernemer die met veel enthousiasme de handen uit de mouw steekt, leiding kan geven en bij klanten graag een lach op het gezicht tovert. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit is voor jou!

Gezellige plek
Het pand is gelegen in winkelcentrum Colmschate, in de nabijheid van hippe kledingwinkels, verswinkels, dienstverleners en supermarkten. Het shoppende publiek komt dus om verschillende redenen naar Colmschate: er is genoeg reuring en aanloop! Extra fijn: voor de deur kan er gratis geparkeerd worden!

De lekkerste gerechten
Kipperij heeft al meerdere vestigingen door heel Nederland. Een aantal franchisepartners gingen je dus al voor. Ze combineren het beste van twee werelden: een vers speciaalzaak mét delivery service. Hierdoor kunnen alle klanten blij worden gemaakt: je brengt een bezoek aan de winkel of de heerlijke snacks en maaltijden worden bij je thuis bezorgd. Kipperij staat voor vers, een goede service én een groot assortiment. Wie wordt er nou niet blij van een heerlijk stukje kip? Elke dag maakt het team de lekkerste broodjes, gerechten en snacks voor je klaar. En daar kun jij onderdeel van gaan uitmaken.

Franchiseondernemer
Een eigen onderneming starten: dat klinkt best spannend. Bij Kipperij word je van A tot Z ondersteund om jouw vestiging een succes te maken. Maud Mol, franchisegever, licht toe: “Het is belangrijk dat iemand goed wordt klaargestoomd. De franchisepartner is natuurlijk zelf verantwoordelijk voor een succesvolle vestiging, maar Kipperij biedt hier alle tools voor aan en een franchisepartner kan rekenen op veel ondersteuning.” Je staat er dus nooit alleen voor. Fijn!

Meerdere vestigingen
Eén ding is zeker: als franchiseondernemer kun je altijd terugvallen op een vaste formule. Kipperij blijft hun ondernemers ondersteunen. Heb je het straks met deze Kipperij vestiging zo naar je zin en smaakt het naar meer? Dan kun je als ondernemer doorgroeien: er zijn mogelijkheden om meerdere vestigingen te openen.

Interesse?
Interesse? Heerlijke gegrilde kipgerechten, verse broodjes en blije klanten? Wat wil je nog meer?! Een succesvolle onderneming natuurlijk. Ben jij die enthousiaste ondernemer die ze zoeken? Neem dan contact op met Vera via scout@kipperij.nl of 06-25364798. Wie weet ben jij binnenkort eigenaar van je eigen Kipperij in Deventer.


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2023

27 feb

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open