Van Onze Grond bij Jumbo Hans Kok 

2021

14 apr

Terug


Vanaf donderdag 15 april is het zover, dan zijn de producten van boeren en tuinders uit de buurt verkrijgbaar in tien supermarkten in Deventer, waaronder de Jumbo supermarkt in winkelcentrum Colmschate.  Zij verkopen de producten onder de merknaam Van Onze Grond.

Divers assortiment
De producten van Van Onze Grond zijn door de hele winkel te vinden, van de afdeling verse groenten tot het diepvriesvak; aardappelen, komkommers, appelsap, melk, hartige taart, bitterballen, varkensvlees, meel en nog veel meer. De producten komen allemaal van boeren en tuinders uit de regio Veluwe-Salland-Achterhoek. Zie je op een product het logo van Van Onze Grond, dan weet je dat je iets in handen hebt waarvan je weet waar het vandaan komt en waar de boer een eerlijke prijs voor krijgt.

Samenwerking
De boeren en de supermarkten werken samen op gelijkwaardige basis in een coöperatie. Dit is een unieke samenwerking in Nederland. Het doel? Meer mensen laten kennismaken met al het lekkers en moois dat dichtbij wordt gemaakt en laten zien wie het product heeft gemaakt. De distributie en marketing wordt ook uitgevoerd door bedrijven uit de regio.

Lekker lokaal
Ook lekker lokaal eten op je bord? Op de website www.van-onze-grond.nl kun je terugvinden wie er achter je product zit en waar je de producten kunt kopen. De informatie wordt de komende maanden verder aangevuld en er komen nog meer boeren met nieuwe producten bij. Ook zijn de producten later dit jaar verkrijgbaar in supermarkten in de rest van de regio. De verkooppunten zijn te vinden op de website.Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2021

14 apr

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

4 van de 49 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 17.00

dinsdag

09.00 - 17.00

woensdag

09.00 - 17.00

donderdag

09.00 - 17.00

vrijdag

09.00 - 17.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten